RockShock

Internetový rockový magazin

Thirty Seconds To Mars se exkluzivně objeví v Berlíně

Text: Michaela Horáková
Foto: archiv skupiny

Americká skupina THIRTY SECONDS TO MARS je českému publiku poměrně dost známá, protože se v naší republice už několikrát objevila. A pro všechny fanoušky máme dobrou zprávu. Už tuto sobotu 2. září totiž vystoupí na Internationalen Funkausstellung (IFA) v berlínském Postbahnhof am Ostbahnhof.

Ale je v tom malý háček. Vstupenky na daný koncert nelze zakoupit, přesto máte do poledne 29. 8. možnost se zapojit do výherní tomboly na stránkách pořadatele Telekom Street Gigs. Pokud se na vás usměje štěstí, budete si moci naživo vychutnat i novinkovou skladbu Walk On Water, kterou kapela zveřejnila teprve před pár dny. Kdybyste ale nevyhráli, přesto nemusíte smutnit. I z pohodlí domova si budete moci užít live stream v HD rozlišení 360° a půjde o jedinečný zážitek. Vystoupení by mělo být k vidění na oficiálním Facebooku německého Telekomu a v Entertain TV na kanále 131.

Agentura Telekom Street Gigs uspořádala už přes 50 koncertů, kdy dokázala interaktivně propojit fanoušky s jejich oblíbenou kapelou, navíc ve vynikající obrazové a zvukové kvalitě. V minulosti jste si mohli užít koncerty těchto interpretů: Linkin Park, Ed Sheeran, OneRepublic, Coldplay, Red Hot Chili Peppers nebo Depeche Mode. Spolupracuje také s festivaly Rock Am Ring a Wacken Open Air.

A jako další se k tomuto seznamu přidá právě tato kalifornská rocková partička, která vznikla v roce 1998. Založili ji bratři Jared a Shannon Leto, třetím členem je kytarista Tomo Milicevic. Mají za sebou spoustu úspěchů po celém světě, přes 15 milionů prodaných alb, jsou držitelé mnoha hudebních ocenění. Navíc s deskou This Is War se kapela díky největšímu počtu koncertů odehraných k jednomu albu zapsala do Guinessovy knihy rekordů. Nyní se připravují na vydání dlouho očekávané páté desky, z níž vypustili již zmíněný prvotní singl.

„Je to píseň o svobodě, vytrvalosti, změně a boji o to, v co věříme. Jde o volání do zbraně, ale skladba je také plná optimismu a naděje, která je nedílnou součástí amerického snu,” říká Jared Leto. Video je složeno z několika scén připravovaného dokumentu A Day In The Life Of America. Zapojilo se do něj jak 92 profesionálů ze štábu, tak tisíce fanoušků po celých amerických státech dne 4. července.

Koncerty Thirty Seconds To Mars bývají opravdu jedinečné, můžete se proto těšit na velmi zajímavou show. Více informací o akci získáte na níže uvedených odkazech.

Související odkazy:
Telekom Street Gigs – www.streetgigs.magenta-musik-360.de/ueber
Magenta Music 360 – www.magenta-musik-360.de
Oficiální stránka – www.thirtysecondstomars.com
Deutsche Telekom – www.telekom.com/konzernprofil
Promo Video – www.youtube.com/watch?v=hyW3yeeLXUk


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 21

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *