RockShock

Internetový rockový magazin

No Name oznámili velkolepou oslavu 30. výročí na hudební scéně. 12. 12. 2026 vystoupí v pražské O2 areně

Text: BrainZone Promotion

NO NAME oslaví své 30. narozeniny velkým koncertem. Bratři Timkové a jejich kolegové Zoltán Šallai a Pavol Jakab připravili pro fanoušky velkolepou oslavu na 12. 12. 2026 v pražské O2 areně. Na koncertě zazní největší hity, kterými kapela No Name obohatila slovenský a český éter. Čím to je, Ty a tvoja sestra, Elity, Nie alebo áno či Život jsou písně, které se proslavily a právem patří k tomu nejlepšímu, co slovenská hudba posluchačům přinesla. Vstupenky do O2 areny jsou již nyní v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Kapelu No Name založili bratři Igor, Roman a Ivan Timkovi v roce 1996. Od té doby mají na svém kontě deset alb, tisíce úspěšných koncertů a řadu ocenění v České republice i na Slovensku.

„Na naše začátky vzpomínám velmi intenzivně. Právě nezapomínat na ně je způsob, jak se správně motivovat a vážit si toho, co se kolem nás momentálně děje. Nedávno jsem se s kluky bavil o tom, že jedna věc je prosadit se, ale soustředit se na neustálý progres a jít plynule dopředu je velmi těžká kategorie. Myslím, že právě to, že jsme na sebe nároční a neustále cvičíme a tvoříme, nás udržuje v perfektní formě,“ konstatuje leader kapely No Name Igor Timko.

No Name dnes tvoří Igor Timko, Dušan Timko, Ivan Timko, Roman Timko, Zoli Šallai a Pavol Jakab. Po téměř třiceti letech na hudební scéně se cítí fantasticky a jsou ve skvělé formě. „Máme za sebou náročnou sezonu, ale kluci z kapely i já jsme stále stejně nadšení, jako když jsme začínali. A co znamená 30 let No Name, je otázka perspektivy; Petr Janda ze skupiny Olympic by řekl, že jsme teprve na začátku. Ale pro nás je to samozřejmě zázrak. Milník kapely, společné práce, cestování, koncertů i autorské tvorby, která se za ta léta stala čím dál slavnější,“ prozradil Igor.

Významné výročí oslaví hudebníci z No Name velkým koncertem 12. 12. 2026 v O2 areně, který chtějí dramaturgicky pojmout jako dosud žádný jiný koncert. „Na koncertování v O2 areně si nelze zvyknout, je to největší aréna v Česku, takže pohled, když do ní vstoupíte, vás vždycky okouzlí. Ale je pravda, že první samostatný koncert jsme v O2 areně odehráli už v roce 2006 a od té doby jsme tam hráli mnohokrát. Oslavy výročí se ponesou ve znamení hesla ‘Kdo nezpívá, nežije‘,“ říká s úsměvem Igor Timko.

„Pro některé lidi jsou dva roky příliš, pro nás je to vzhledem k nabitému kalendáři kapely, který už obsahuje obrysy na rok 2027, strategická záležitost. Kdybychom naše oslavy oznámili později, nemusel by se shodovat termín samotné haly s naším kalendářem. Je to standard pro kapely, které působí na jiných trzích, nejen na Slovensku,“ uzavírá Igor Timko.

Vstupenky na koncert No Name v pražské O2 areně lze zakoupit zde: www.o2arena.cz/events/no-name-30

Veškeré informace o No Name najdete na www.no-name.sk a www.facebook.com/noname.sk.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 786

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *