RockShock

Internetový rockový magazin

Festival Muziq míří do klubu!

Text: Viktor Pavlík

Festival Muziq je jednodenní hudební festival bez žánrových mantinelů. Hlavní myšlenkou je setkání přátel a milovníků hudby a také zvýšit povědomí o nových mladých progresivních kapelách a zajímavých projektech domácí hudební scény.

První klubová edice se bude konat v sobotu 22. února 2025 od 18.00 hod. v Kiwi Baru v Tachově na západě Čech.

Spolu se spuštěním předprodeje vstupenek už pořadatelé oznámili i kompletní program třetího ročníku. Návštěvníci se můžou těšit na sedm kapel a DJs afterparty.

Účast potvrdili PLEASE THE TREES, stálice české nezávislé hudební scény, známí svými energickými koncerty a environmentálním přesahem, a rakovničtí MANON MEURT, mistři kontrastů mezi tichými a hlučnými pasážemi a epických gradací svých písní. K nim se v únoru připojí i liberecké post-metalové uskupení DROM, které vychází z tradic českých emo/corových kapel, dále kapela MANCY SONO, jejíž hudba je mixem post-rocku, ambientu, dronu a metalu. Z Plzně do Tachova přijede i kapela IDA THE YOUNG, kombinující intimní přímočaré vokály a podmanivé texty s barvitou instrumentalizací, ve které se nebojí mísit moderní žánry, a BLUE CHESTERFIELD, nástrojově pestré hudební těleso s expresivním vokálovým přednesem, hrající mix western country, dark folku, noisu a shoegazu, to vše v garážovém lo-fi zvuku. Na své si přijdou i milovníci moshingu a melodického emo/punk/hardcoru; až z olomouckého kraje přijedou na západ srdcaři EMPTY HALL OF FAME.

Vstupenky v síti GoOut v prodeji:
200 Kč – 1. vlna do 30. října 2024 (pouze 20 ks)
250 Kč – 2. vlna do 30. listopadu 2024
300 Kč – 3. vlna do 22. února 2025
500 Kč – chci podpořit

Předprodej zde:
www.goout.net/cs/listky/festival-muziq-2025/iouab

FB událost – www.facebook.com/events/885929413596652

Další informace na www.muziq.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 731

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *