RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela s příznačným názvem Horizont začátkem listopadu představí fanouškům své debutové album

Text: Horizont
Foto: archiv skupiny

HORIZONT se znovu hlásí, tentokráte ovšem nepůjde o singl, ale rovnou o celé album. Název? Všeříkající a zároveň tajemný Úhel pohledu.

Pár let už na české rockové scéně rezonuje termín Horizont. Název kapely, která se definuje především jako modernrockové uskupení z Luhačovic a přilehlého okolí a která se nebojí sáhnout do tvrdší muziky a přidat k ní špetku moderního nádechu. Záměrně používáme slovo nádech, protože kapela koncem minulého roku vydala skladbu Pravdivý nádech a tou tak trochu předurčila směr, kterým se bude následující tvorba ubírat. Další pomyslnou vlaštovkou se stala skladba Divný stavy, která přednedávnem spatřila světlo světa, a uvedla tak fanoušky do očekávání nové a zároveň první desky kapely s názvem Úhel pohledu.

Přestože kapela vydává teprve debutové album, není u ní nouze o tvorbu. Průběžně zásobovala své posluchače singly, ovšem teď se rozhodla poslat fanouškům jasnou odpověď na otázku, kdy bude album. Odpověď již je známá a v tuto chvíli stojí vše jen pár dnů od premiéry.

Horizont také toto album vzápětí po jeho premiéře pokřtí v sokolovně ve Slavičíně (9. 11. 2024), kde si pro fanoušky připravili hosty v podobě kapely OCELOT a mladé skupiny DARK PARADISE. Ovšem to není všechno. Kapela si k této příležitosti přizvala i kmotry Pepu Michálka, frontmana Forrest Jump, a hvězdného Martina Kapka z kapely Traktor, kterou lze bez nadsázky považovat za jednu z nejpopulárnějších rockových kapel u nás. Celý program završí svou produkcí DJ Mike Dee.

Související odkazy:
www.horizontofficial.cz
www.facebook.com/SkupinaHorizont
www.instagram.com/horizontofficial
www.x.com/HorizontOffi


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 752

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *