RockShock

Internetový rockový magazin

CD reedice druhého alba Scenery z roku 2002 vyjde 1. listopadu

Text: Petr Říha

Po CD reedici The Drowning Shadow Of Mankind (původní vydání 1998, CD reedice duben 2023) se 1. listopadu u Pařát Productions dočká opětovného vydání také druhé album mohelnických SCENERY z roku 2002 s názvem Philosophy Of Ages…

Jako sběratele CD mě prostě dodnes mrzí, že na tu dobu tak instrumentálně kvalitní nahrávka nenašla svého vydavatele, a stejně jako v případě prvního alba, také u Philosophy Of Ages… půjde o první vydání na lisovaném CD a pod labelem, protože ve své době si kapela nahrávku vydala takzvaným samopalem. Po 22 letech od nahrání a vydání, v nynější digitální době, kdy si lze Philosophy Of Ages… poslechnout na x různých digitálních platformách, se pokusím CD v mnohasetkusovém nákladu dostat do celého světa mezi stejně ‘postižené sběratele‘, jako jsem já.

CD reedice Philosophy Of Ages… vyjde 1. listopadu jako standard jewel box s upraveným front coverem, novým osmistránkovým bookletem a původním zvukem. Předobjednávky na CD a unikátní trička k této reedici byly v Pařátshopu zde spuštěny 10. října. Trička jsou tradičně ‘pouze‘ na předobjednávky do 28. října. Po tomto datu se brána uzavře a dotisk nebude možný. Proč trička pouze na předobjednávky? Celý článek o unikátnosti tohoto projektu čtěte v Pařátshopu zde.

K CD, tričku nebo k obojímu si samozřejmě můžete v jedné objednávce přiobjednat cokoliv dalšího, přičemž kompletní balík bude odeslán 1. listopadu.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 737

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *