RockShock

Internetový rockový magazin

Charitativní akce I hudba může pomoci opět na scéně!

Text: Jiřina Lysáková

Březen se pomalu blíží, a proto už opět své hudební růžky vystrkuje benefiční koncert I hudba může pomoci v rámci projektu Pomáháme onkologii. Jak už jistě víte, tato akce neúnavně a celoročně podporuje zlínské Komplexní onkologické centrum Krajské nemocnice Tomáše Bati.

Aktuálně zpěvačka Jiřina Lysáková připravuje v řadě již 7. ročník. Doposud akce přinesla více 470 tisíc korun. Že má konání smysl, je více než jasné, co však není zatím zcela jasné, je program.

Zpěvačka Jiřina Lysáková prozradila, že již má kompletní hudební line-up hotový, a to včetně doprovodného programu. Kdo však vystoupí, je zatím stále zahaleno rouškou tajemna. Slíbila však, že postupně bude informace odtajňovat, aby se diváci a návštěvníci měli na co těšit. Zcela jistě však opět vystoupí lokální hudebníci a umělci ze Zlínského kraje.

V této fázi příprav akce ještě stále hledá partnery, kteří by se rádi zapojili ať již finanční podporou na transparentní účet na vrub darovací smlouvě, či věcnými dary, které se v rámci akce budou prodávat se stoprocentním výtěžkem pro zlínskou onkologii.

Pokud tedy máte chuť se zapojit, něco si zakoupit, přispět na transparentní účet či si zakoupit vstupenky na koncert, stačí kontaktovat zpěvačku na e-mailu jirina.lysakova@gmail.com.

Pokud jste na akci ještě nebyli, mrkněte, jaké to bylo a co si nenechat příště ujít. A pokud jste byli, zavzpomínejte na ty krásné a dojemné okamžiky.
Reportáž z 6. ročníku – www.youtube.com
Tisková zpráva nemocnice – www.kntb.cz
Článek na RockShocku – www.irockshock.net/?p=51509
Fotky z akce – www.facebook.com/media

Související odkazy:
www.jirinalysakova.cz/i-hudba-muze-pomoci
www.facebook.com/ihudbamuzepomoci
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/events/1175153290293206


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 774

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *