RockShock

Internetový rockový magazin

Zahrajte si o vstupenky na koncert Queenshow do Brna

Již 24. 10. 2024 se uskuteční v brněnském SONO Centru vystoupení slovenské skupiny QUEENSHOW, která patří k jedněm z nejlepších tribute bandů legendární rockové skupiny Queen. V jejím repertoáru nechybí takové kultovní skladby, jako jsou například Under Pressure, Love Of My Life, I Want To Break Free, Somebody To Love, One Vision, We Will Rock You apod. Jistě nebudou chybět ani další skvělé songy, například i z alba Queen II, které v letošním roce slaví 50 let od svého vydání.

Pokud byste měli chuť si připomenout nejslavnější hity skupiny Queen v brněnském SONO Centru, můžeme vám poradit, jak se na tento koncert dostat zcela zdarma. RockShock ve spolupráci s pořádající agenturou Brnokoncert pro vás připravil novou soutěž o 2 + 2 vstupenky, takže koncert zdarma můžete zhlédnout nejen vy ale i někdo z vašich blízkých jako doprovod. Stačí jen poslat správnou odpověď na velice jednoduchou soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net a do předmětu zprávy uvést název soutěže ‘Queenshow‘. Po ukončení soutěže pak vylosujeme dva z vás, kteří obdrží 2 vstupenky (e-Tickety).

Zde je znění soutěžní otázky:

Jak se jmenovala skupina – přímý předchůdce Queen –, která se po příchodu Freddieho Mercuryho a Johna Deacona přejmenovala právě na Queen?

Soutěž bude ukončena 20. 10. 2024 ve 20.00 hod.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 745

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *