RockShock

Internetový rockový magazin

Švédi táhnou na Brno a Ybca chystá křest

Text: Tomáš ‘Paramba‘ Řeřucha

Brněnští loupežníci YBCA představují nový klip ke skladbě Švédi ze své poslední desky Brno Robstars. Ve skladbě se jako speciální host představuje frontman kapely Morčata na útěku Yetty. Za vznikem klipu opět stojí Robais Lakoštík a představuje zatím naprostý vrchol letité spolupráce kapely a tohoto režiséra. Klip vznikal přímo na hradě Špilberk v Brně ve spolupráci s muzeem města Brna a společností 1645, která dodala historické vojsko.

Don Parambone k tomu dodává: „Bylo to naprosto neskutečný točit na našem hradě a se společností 1645, která ten klip svými vojsky posunula k perfektnímu filmovému vyprávění. Ale největší progres uděl režisér Robais, který vše vymyslel, napsal, a hlavně zrealizoval. Přinášíme na ploše pár minut kus naší historie a lidi konečně uvidí, jak to tehdy doopravdy bylo. A Yetty, který je náš dlouholetý kamarád, je tímto příběhem úžasným průvodcem.“

Kapela navíc tuhle pecku představí poprvé živě, a dokonce i s Yettym, na křtu své desky Brno Robstars v pátek 11. 10. 2024 v brněnském klubu Unleaded Coffee. Kromě Yettyho bude dalším hostem Xicht z Divé Báry, který se také představí na pódiu, a oba budou zároveň kmotry téhle fošny. Hosty večera je brněnská kapel MYLIONS, za kterou stojí někdejší kytarista a skladatel kapel Titanic a Kern Mirek Horňák a bývalý kytarista loupežníků Ybca Petr Bartoněk, který přivede na pódium rockový dorost, jejž tvoří jeho žáci na SŠUP v Brně. Startujeme ve 20.00 hodin.

FB událost – www.facebook.com/events/1197504481362862

Související odkazy:
www.ybca.cz
www.facebook.com/ybcaofficial
www.instagram.com/ybcaofficial
www.youtube.com/user/YBCArockstars


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 775

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *