RockShock

Internetový rockový magazin

Marek Ztracený je zpátky i s novým hitovým singlem a videoklipem

Text: Supraphon

Nejzásadnější zprávou posledního týdne, která hýbe naší mediální a hudební scénou, je návrat MARKA ZTRACENÉHO. Ten před několika dny vyvolal nadšení u svých fanoušků oznámením, že se po dvou letech koncertní pauzy vrátí na pódia. Stane se tak v rámci Zpátky Tour v červnu příštího roku, a to rovnou na dvaceti speciálních koncertech po celé republice.

A nyní k tomu přidává po šestnácti měsících novou energickou píseň Ta bílá ti sluší a videoklip s krásným tématem a nemůže být pochyb o tom, že je zaděláno na jeho další velký hit.

„Je to píseň, kterou jsem složil hned na začátku té koncertní pauzy. Asi dva týdny po Edenu. Nikdy nejdu k pianu s tím, že složím píseň o nějakém konkrétním tématu. Tenkrát jsem si sednul a po chvíli zjistil, že jsem na svatbě a že to téma je vlastně hrozně zajímavé a široké, se kterým mám nedávnou zkušenost. Bylo to vlastně měsíc od naší tajné svatby, a aniž bych to plánoval, vznikla během chvíle tahle píseň s názvem Ta bílá ti sluší,“ upřesňuje pozadí vzniku své novinky Marek a doplňuje s nadšeným úsměvem: „Tenhle den jednou prožije téměř každý. Jasně, můžete říct, že někteří nikdy, ale nezapomeňte, že někteří zase vícekrát, takže se to vyrovnává. Možná, že zpívám zrovna o vašich pocitech. Snad se píseň bude líbit a nemůžu se dočkat, až ji fanouškům zazpívám příští rok na Zpátky Tour naživo.“

Nový singl Ta bílá ti sluší vznikl v hudební produkci Dalibora Cidlinského jr. Výpravný videoklip k písničce natočil Ondřej Urbanec, kde si mimo hlavní představitele zahráli také členové ‘Ztracené rodiny‘, tedy fanoušci Marka Ztraceného.

V minulém týdnu navíc byly spuštěny nové webové stránky www.marekztraceny.cz a Marek představil i své zbrusu nové logo, které ho bude provázet další etapou jeho hudební kariéry.

Prodej vstupenek na Zpátky Tour odstartoval v pondělí 7. 10. a dle prvních reakcí na oznámení koncertního návratu se očekává obrovský zájem posluchačů.

Související odkazy:
www.marekztraceny.cz
www.facebook.com/MarekZtraceny
www.instagram.com/marekztraceny
www.youtube.com/@MarekZtracenyOfficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 733

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *