RockShock

Internetový rockový magazin

Zpěvačka Lenka Konvičková se odvázala v novém singlu Bittersweet Game

Text: BrainZone Promotion

Zpěvačka a skladatelka Lenka Konvičková, která vystupuje pod uměleckým jménem KETTIE, vydává svůj nový singl a videoklip nazvaný Bittersweet Game.

„Song Bittersweet Game jsem vydala už na jaře, nicméně jsem cítila, že by mu mohla slušet ještě jiná aranž. Ve spolupráci s producentem Tomášem Herajtem a kytaristou Michaelem Váchou vznikla moderní pop-rocková produkce. V téhle verzi jsem se do zpěvu mohla pořádně opřít a podle reakcí fanoušků, se jim tahle poloha líbí dokonce víc než původní,“ říká KETTIE.

Klipu se ujal kreativní kameraman a režisér Jakub Janča se svou produkcí AJK Production. „Přišla jsem s nápadem, že bych chtěla klip v industriálním stylu. Jakub pak dotáhl celý koncept, výběr místa, skladbu barev, rekvizity a další detaily. Natáčeli jsme ve večerních hodinách v odlehlých hangárech bývalého vojenského letiště uprostřed lesa, kde mimo jiné nebyl signál ani přívod elektřiny. Tak to místy mohlo připomínat spíše natáčení hororu než videoklipu,“ popisuje zpěvačka s úsměvem.

Lenka Konvičková aka KETTIE se také loni zúčastnila reality show Love Island. Kromě toho má na kontě i úspěšné singly 5 životů a YSL. Během podzimu bude pokračovat ve spolupráci s Tomášem Herajtem a fanoušci se tak brzy mohou těšit na další singl.

Singl na streamovacích platformách – www.bfan.link

Související odkazy:
www.instagram.com/lenka_konvickova
www.tiktok.com/@lenka_konvickova
www.youtube.com/@KETTIE.official


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 707

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *