RockShock

Internetový rockový magazin

Německá deathmetalová kapela Susurro vydává nové živé album Susurro Live At CZ

Text: Collapse Agency

Německá death/thrashmetalová skupina SUSURRO vydává své nové živé EP album Susurro Live At CZ. Toto elektrizující album obsahuje šest silných skladeb a bylo nahráno 14. července 2023 během výbušného vystoupení kapely na festivalu Masters Of Rock ve Vizovicích v České republice.

Kapela Susurro vznikla v roce 2019 v malebné vesničce Allmersbach poblíž Backnangu a je duchovním dítětem Jacka Skanera (zpěv, kytara). Ten se spojil s Mr. Six-Ellem (baskytara) a Winzentem Walacem (kytary, klávesy), kteří doplnili sestavu. V jedinečném zvuku kapely se mísí robustní thrashmetalový základ s elektronickými vlivy, což je právě styl, který si už od vydání jejich debutového alba Erratic v lednu 2022 získal oddané fanoušky.

Cesta Susurro začala 1. května 2019, kdy byla kapela oficiálně založena. Hudební prostředí, kterému dominovaly dechová hudba a gospelové sbory, přivedlo Jacka Skanera k vizi něčeho jiného a ke zrodu Susurro. Jeho rozsáhlé zkušenosti s různými kapelami a bezprostřední nadšení Winzenta a Mr. Sixe otevřely cestu k vytvoření jejich osobitého zvuku.

Susurro Live At CZ, nahrané živě na jednom z předních evropských metalových festivalů, zachycuje syrovou energii a intenzitu, kterou jsou Susurro známí. Fanoušci mohou očekávat dynamické vystoupení, které prezentuje technickou zdatnost kapely, a elektrizující jevištní show. Od úderných thrashmetalových riffů až po bluesové podtóny je tohle živé album důkazem všestrannosti kapely a ovládání hudebního řemesla.

EP na Spotify – www.open.spotify.com/susurro

Související odkazy:
www.mr-reek.wixsite.com/susurro
www.facebook.com/SSusurro
www.instagram.com/susurroband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 712

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *