RockShock

Internetový rockový magazin

Naděje z kamionu bude pomáhat postiženým povodněmi i hudební akcí

Text: Jiří Olszar

Nezisková organizace Naděje z kamionu, z. s., se prakticky od samotného začátku, kdy stoletá voda zaplavila především některé části severní Moravy, vrhla na pomoc zavážením potřebného materiálu do postižených oblastí. Při této příležitosti se organizace rozhodla uspořádat i hudební akci, která by měla pomoci především obci Česká Ves a místní mateřské škole.

Akce s názvem Naděje pro Českou Ves se uskuteční už 13. 10. 2024 od 13.00 hod. (otevření sálu) v sále jednoty Orel (Orelna) v Šonově u Nového Města nad Metují. Na své si přijdou jak ti nejmenší, tak i příznivci rocku a folku, ale především všichni, komu není lhostejný osud lidí z postižených oblastí.

Celou benefiční akci zahájí ve 13.30 hod. potulní komedianti z kapely COMEDY&BEAT, kteří svým hravým vystoupením pobaví především děti. Na tvrdší rock/metalovou strunu pak udeří královéhradecká úderka HELLRAISERS. Příznivci folku a country pak jistě s nadšením přivítají vystoupení FRANTIŠKA NEDVĚDA ML.

Ten, kdo by také rád prostřednictvím Naděje z kamionu, z. s., přispěl na tuto benefici, může zaslat jakýkoliv finanční dar na konto organizace. Číslo transparentního účtu je 2101680972/2010, variabilní symbol 150924, zpráva pro příjemce: Jeseník nebo MŠ Česká Ves.

Další informace najdete zde:
www.facebook.com/nadejezkamionu
www.facebook.com/events/1245280713560963
www.facebook.com/groups/kamionaci.pomahaji


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 646

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *