RockShock

Internetový rockový magazin

Vyhlášení vítězů zářijové hitparády Kluboofka TV

Text: Miloš Zubr

V měsíci září proběhla hitparáda internetové televize Kluboofka ve zcela novém formátu. Zúčastnilo se jí deset kapel různých hudebních žánrů. Soutěžili jak interpreti, tak fanoušci dobré hudby. V článku přinášíme výsledky obou soutěží.

Začneme interprety z hitparády a jejich klipy. První místo obsadila hardrocková kapela WARNING VISION s klipem Lovci a odnáší si výhru v hodnotě 20 000 korun. Na druhém místě se umístila metalcorová partička INFINITY s klipem Stín a získává výhru v hodnotě 14 000 korun. Třetí místo patří pražským metalistům MYSTHICA s klipem Zahoď dech, jejich výhra je v hodnotě 8000 korun.

Umístění na dalších místech:
4. WOHNOUTHasiči
5. METANOLV zajetí
6. THE PANTNic není fér
7. GAIALeukoCity
8. D.O.P.Mount Everest
9. BLACK SABÁKAPunková
10. ANARCHIAČas pomsty

Soutěž fanoušků
Soutěž pro fanoušky podpořila česká firma Tyčinky Havlík. My jí děkujeme za poskytnuté ceny. První cenu, tedy karton preclíků a karton tyčinek, vyhrála Radka Jonášová. Druhou cenu si odnáší Alice Mynaříková, a to karton solených preclíků. Karton tyčinek se sýrem a solí jakožto třetí cenu získává Roman Malý. Vítězem v příchutích tyčinek se stal Originál – sýr a sůl, v těsném závěsu zůstaly příchutě Pikant a Medvědí česnek.

Na měsíc listopad připravujeme novou hitparádu a můžeme již prozradit pár jmen. Zúčastní se kapely 100NA100, HARD COLONY nebo SNAEFELL. V případě, že by se chtěla přihlásit některá z kapel, může psát na e-mail info@kluboofkatv.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 678

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *