RockShock

Internetový rockový magazin

Letošní Pinktober v Hard Rock Cafe podpoří kapela O5 a Radeček

Text: BrainZone Promotion

I tento rok restaurace Hard Rock Cafe podpoří projekt Pinktober, který se zaměřuje na problematiku rakoviny prsu a její prevenci. V rámci charitativní kampaně letos na stagi Hard Rock Cafe Praha v úterý 1. října vystoupí šumperská kapela O5 A RADEČEK, která je známá hity jako Hory, I tak to za to stojí, Vloupám se nebo Praha. Hosté budou moci akci podpořit dobrovolným vstupným, jež poputuje neziskové organizaci Aliance žen s rakovinou prsu.

Kromě vystoupení kapely O5 a Radeček, které proběhne od osmi do devíti hodin, bude následovat půlhodinový set dvaadvacetileté zpěvačky MARIE REZLEROVÉ. Akcí provede bloggerka a školitelka Andrea Chaloupková. Večer pak zakončí DJka MEYRYEN. Podpořit Alianci žen s rakovinou prsu budou moci návštěvníci i koupí charitativního merche zahrnujícího pin (placku) a tričko. Merch bude k dispozici v Rock Shopu celý říjen. Celý měsíc si budou moci hosté ke každému burgeru a sendviči vychutnat speciální růžové housky.

Charitativní kampaň Pinktober probíhá v Hard Rock Cafe po celém světě již 25 let. Během těchto let společnost věnovala miliony dolarů na výzkum rakoviny prsu. „V Hard Rock Cafe Praha jsme hrdí na to, že i nadále můžeme podporovat ty, které jsou postiženy rakovinou prsu, od současných pacientek a přeživších až po jejich pečovatele a blízké,“ říká generální manažerka společnosti Hard Rock Cafe Praha Martina Lednová. „S Aliancí žen s rakovinou prsu spolupracujeme již několik let, je to pro nás srdcová záležitost,“ dodává.

Aliance žen s rakovinou prsu vznikla v roce 2002, v současné době zastřešuje 40 pacientských organizací. Slouží jako informační a edukační centrum pro veřejnost, onkologicky nemocné a jejich organizace. Zároveň poskytuje metodickou pomoc organizacím onkologicky nemocných, koordinuje projekty a kampaně ve prospěch prevence a léčby nádorového onemocnění prsu, sjednocuje snahy pacientských organizací i jednotlivců o prosazování práv a rovných podmínek k léčení a rekonvalescenci žen s nádorovým onemocněním prsu a zastupuje české onkologické pacientky v mezinárodních strukturách.

FB událost – www.facebook.com/events

Více informací:
www.cafe.hardrock.com/prague/cs
www.breastcancer.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 690

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *