RockShock

Internetový rockový magazin

Witchwish míchají v novém singlu Alice Of Madness alt rock s vesmírem Tima Burtona

Text: Collapse Agency

Představujeme Alice Of Madness – strašidelně krásný debutový singl od WITCHWISH, nového sólového projektu multitalentovaného umělce Tarroniho Stefana. Stefano, známý jako zpěvák, skladatel, producent a tvůrce videí, se pod přezdívkou Witchwish vydává na fascinující hudební cestu, která mísí pop-rockovou baladu s gotickou estetikou připomínající filmový vesmír Tima Burtona.

Alice Of Madness je víc než jen píseň; je to zkoumání lidské psychiky, kde se realita rozmazává ve sny, láska v naději a bolest ve hněv. Witchwish čerpající z nadčasového příběhu Alenky v říši divů přetváří příběh moderní optiky a vkládá do něj emo/pop-punkové vlivy a vibrace viktoriánské éry. Je to píseň, která zachycuje hnutí celé generace, to vše při nasměrování nostalgie emo éry roku 2000.

„Tato píseň se zrodila z mé potřeby čelit stresu a nespavosti, které často doprovázejí hektický kreativní život,“ říká Stefano. „Tím, že těmto emocím dám tvář, mohu se pohnout kupředu a připomenout si, kdo jsem. Alice Of Madness se noří do duality, která existuje v nás všech – do boje mezi dvěma stránkami života, který musíme řídit našimi vlastními perspektivami.“

Hudební video k Alice Of Madness, které režíroval a produkoval sám Stefano, vizuálně umocňuje téma písně. Představuje vyprávění, které propojuje viktoriánskou estetiku se současnou pop-kulturou a evokuje děsivé kouzlo filmu Tima Burtona. Video nejen doplňuje píseň, ale také prohlubuje posluchačovo spojení s emocionální krajinou, kterou Witchwish tak umně vytváří.

Alice Of Madness je první ze série nových písní, které Witchwish vydává, přičemž každá je navržena tak, aby vzala posluchače na cestu evokujícími příběhy a emocemi. Se svým chytlavým refrénem a temně okouzlující atmosférou představuje první singl začátek projektu, který slibuje hluboké rezonování mezi fanoušky gotického pop-rocku a těmi, kteří hledají neotřelý pohled na emo nostalgii.

Související odkazy:
www.open.spotify.com/artist/5mJPeepNxsKKdkYTWCxNp1
www.instagram.com/signor_stefy
www.youtube.com/@Witchwish_Shrynk


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 616

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *