RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela Top Dream Company oslaví v Lucerně 20. narozeniny za účasti hvězdných hostů a pokřtí nové album

Text: NetwIN Production

Přední funk/popová skupina TOP DREAM COMPANY slaví dvacáté narozeniny. Velký narozeninový koncert se uskuteční 26. září od 20.30 hodin v legendárním pražském Lucerna Music Baru na adrese Vodičkova 36, Praha 1.

Pro tento večer si navíc kapela pozvala hosty, kteří kapelou buď prošli, nebo v ní zanechali výraznou stopu. Svou účast potvrdili například Eva Burešová, Monika Bagárová, Ondřej Ruml, Martina Bárta, Alfons Llupi a další.

Kromě toho, že na koncertu kapela pokřtí své nové album, necelý týden před narozeninovým koncertem navíc Top Dream Company představují svůj další nový videoklip k písni Muy Bien.

„Jak by vypadal váš den, kdyby všechno šlo tak, jak chcete? Můžete celý den spát, podnikat daleké cesty nebo si užít kvalitní čas v přírodě se svou partou. Hlavní je udělat si to Muy Bien, což ve španělštině znamená velmi dobré,“ říká o novém singlu kapelník a trumpetista Petr Harmáček.

Během doby svého trvání kapela vydala 5 alb, zahrála stovky koncertů po Česku i po Evropě, potkala se na pódiu s Kool And The Gang, Corym Henrym, Freak Power nebo Victorem Wootenem, a hlavně roztancovala každé publikum a rozdala bezpočet úsměvů i uznalých ‘stank face‘ pohledů. V hudbě vycházejí hlavně z funku, ale kombinují ho s popem, rapem i soulem. V posledních letech se navíc Top Dream Company pevně usadili v českých textech, a tak jsou posluchačům ještě blíž.

Jádro Top Dream Company tvoří trumpetista a kapelník Petr ‘Harmy‘ Harmáček spolu se zpěvákem a frontmanem Jakubem Vaňasem. Ty doplňují vrcholoví čeští muzikanti se zkušenostmi z největších pódií s největšími jmény.

FB událost – www.facebook.com/events/451854064136077

Související odkazy:
www.topdream.org
www.facebook.com/topdreamcompany
www.instagram.com/topdreamcompany


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 660

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *