RockShock

Internetový rockový magazin

David Koller vydá Best Of. Nová verze písně Chci zas v tobě spát je první vlaštovkou

Text: BrainZone Promotion

Osmnáct zásadních písní z katalogu jednoho z nejpopulárnějších českých zpěváků DAVIDA KOLLERA v novém kabátě. To nabídne album David Koller Best Of, které vyjde v průběhu podzimu. První ochutnávkou je nová verze hitu Chci zas v tobě spát. Společně s kapelou ji David Koller nahrával v mikulovském studiu a k písni vznikl i videoklip. Kromě ní posluchači na albu najdou také písně, které hudebník napsal pro kapely Jasná páka, Lucie nebo vlastní sólové projekty. Křest desky David Koller Best Of je naplánovaný na 4. prosince do Fora Karlín. Vstupenky jsou v síti Ticketmaster.

„Poslední půlrok jsem strávil spoustu času ve studiu, které jsem se rozhodl rozšířit a zmodernizovat. Asi i proto mě napadlo, že bych mohl studio vytěžit na maximum a nahrát starší písně tak, aby odpovídaly dnešní interpretaci, tomu, jak je s kapelou na koncertech hrajeme. Některé se časem hodně proměnily. Přišlo mi fajn zaznamenat novější verze na album, abychom si to taky mohli poslechnout. Já svůj koncert totiž nikdy neuslyším,“ říká David Koller.

Část písní se svojí kapelou nahrál ve studiu v aktuálních aranžmá znovu. Jiné jsou záznamem koncertního provedení. Za zvukem kolekce stojí Petr Kaláb, Petr Filipský a Filip Vlček.

Singl Chci zas v tobě spát, který je první vlaštovkou alba, vyšel původně na prvním sólovém albu Davida Kollera v roce 1993. „Písničku jsme znovu natočili na jeden zátah. Zároveň jsme celý proces zaznamenávali na video, takže fanoušci mohou zažít atmosféru ze studia spolu s námi,“ doplňuje zpěvák. Video nakonec doprovodí nejen tuto píseň. Vizuální zpracování dostalo díky Adamu Kollerovi a Tomáši Karbanovi dalších šest skladeb z připravovaného best of alba.

Nové album bude David Koller propagovat na vánočním turné. V jeho rámci s kapelou dorazí do Děčína, Uherského Hradiště, Opavy, Brna, Hradce Králové, Žamberka, Českých Budějovic, Domažlic, Olomouce nebo Zlína. Vyvrcholením bude 4. prosince koncert ve Foru Karlín, kde se bude album křtít.

Související odkazy:
www.davidkoller.cz
www.facebook.com/DavKoll
www.instagram.com/davidkollerofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 335

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *