RockShock

Internetový rockový magazin

Dead By April se po sedmi letech vracejí do Česka

Text: Pavel Pavlík

Ve čtvrtek 3. října pražskou MeetFactory rozpálí švédští metalcoristé DEAD BY APRIL, kteří se do Česka vracejí po sedmi letech. A aby toho nebylo málo, tahle partička dorazí rovnou s novým albem The Affliction z letošního ledna.

Většina z vás si krom nových skladeb (několika dali DBA i speciální akustickou či orchestrální verzi) ale užije nestárnoucí hity jako Losing You z debutového eponymního alba z roku 2009, ale těšit se dle kluků máte také na super zvuk a zajímavé vizuální efekty, které hudbu DBA krom jejich silných textů a melodických kytarových riffů doprovodí.

Švédská čtveřice na to v Praze nebude sama. Jako support jí publikum rozehřeje německá post-hardcore/metalcorová formace OUR MIRAGE, která je nejmladší kapelou tohoto core trojlístku. I přesto už se za českými fanoušky stihli zastavit, a to společně s Imminence v roce 2018.

Jako další předskokani se představí vídeňští post-hardcoristé ALL FACES DOWN. I ti už si u nás několikrát zahráli, poprvé v roce 2010, později jako doprovod Normandie v roce 2015 anebo na ‘vánočním‘ koncertu domácích John Wolfhooker v roce 2018.

3. 10. 2024 – Praha, MeetFactory

FB událost – www.facebook.com/events/1495426857702431

Předprodej – www.goout.net/dead-by-april

Akci pořádá Brainwave Production ve spolupráci s coreMusic.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 633

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *