RockShock

Internetový rockový magazin

Loco Loco pokřtili ve Vagonu nové CD

13. září 2024, Praha, Vagon

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

Partičku LOCO LOCO už nějaký ten pátek fotím. Je známá i díky skupině Harlej, které často dělá předkapelu. Hned poprvé mě upoutala svými říznými songy. Občas s touto kapelou taktéž spolupracuje jako textař i Protheus. Před pár roky se v kapele vyměnil zpěvák – tedy na post zpěváka nastoupil Zlord, který přišel z metalcorové kapely Burned Inside – a kapela začala stoupat na pomyslném žebříčku. Občas vystupuje i na velkých festivalech, např. Magmafest.

Nyní vyšlo jejich čtvrté řadové CD s názvem Nebudu se bát, první, které nazpíval Zlord. CD je k dispozici v elektronické verzi již od jara, ale fyzicky vychází až teď. Ke křtu došlo ve známém pražském klubu Vagon, který je pro takové akce přímo předurčen. CD jim pokřtil jejich kamarád Mikky Trkal ze skupiny Street Comedy. Na pódium si přizvali milého hosta, zpěvačku Zuzku Hoffmanovou, se kterou si Zlord střihnul duet Nadšenej, nadšená. A musím říct, že když Zuzka vtrhla na pódium jako uragán, tak to tam pěkně rozpohybovala.

Samozřejmě nechyběly pecky Slova lžou, Online, a hlavně Vstávat a cvičit. Po celý koncert nás jak na pódiu, tak i mezi fanoušky obšťastňoval svojí přítomností jejich maskot králík v podání Miloše Ferdana. Děkujeme kapele Loco Loco a Kousekmusic za pozvání a přejeme jim, ať se nové CD dobře prodává.

Před koncertem Loco Loco vystoupila pražská metalová kapela VARTHA, celý večer pak zakončila rocková skupina CRUEL COMPANY, která pro čtenáře RockShocku není žádným nováčkem. Zhruba před tři čtvrtě rokem jsme přinesli fotoreportáž z Lucerna Music Baru.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 685

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *