RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela Emreiʼs vydává očekávané album Beatrice Reborn – kompletní remake své debutové desky

Text: Emrei’s

Kapela EMREIʼS s radostí oznamuje vydání svého nového alba Beatrice Reborn, které spatří světlo světa 27. září 2024. Toto album je kompletním remakem jejich první desky Beatrice, která však byla původně vydána pod starým názvem kapely Wishmasters. Tímto krokem kapela uzavírá kruh a zároveň otevírá novou kapitolu svého hudebního vývoje.

Album Beatrice Reborn je koncepční deskou, kde každá skladba představuje jednu kapitolu tragického příběhu Beatrice. Tento silný příběh protkaný láskou, zradou a nadějí se prolíná celým albem a vtahuje posluchače do světa hlavní hrdinky. Každá skladba nese vlastní atmosféru a odkrývá různé aspekty této tragédie, což dodává albu hlubší umělecký rozměr.

Z alba již vyšly tři singly, které fanoušky naladily na to, co je čeká:
Shadows – emotivní pomalá skladba,
Last Breath – tvrdší píseň, která podtrhává symphonicmetalovou náturu kapely,
Suspicion – irsky laděná píseň s výraznými melodickými prvky.

Kapela k těmto singlům také vydala dva videoklipy a jedno lyric video, které si již získaly pozornost fanoušků po celém světě. Největší úspěch zaznamenal videoklip k písni Last Breath, který na YouTube zažil významný skok v počtu zhlédnutí oproti ostatním skladbám.

Členové kapely:
Shirley Tracanna – zpěv
Josef Hübner – klávesy, skladatel
Petr Kořínek – kytary, orchestry
Michal Mach – basová kytara
David Faifer – bicí

Emreiʼs se tímto albem snaží vzdát hold svým kořenům, ale zároveň posunout svou tvorbu na další úroveň. Beatrice Reborn je plné emocí, energie a jedinečné atmosféry, kterou kapela vytváří svou synergií.

Více informací o nadcházejících koncertech a dalších aktivitách kapely najdete na jejích oficiálních kanálech www.linktr.ee/emreis.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 570

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *