RockShock

Internetový rockový magazin

Linkin Park oznámili novou zpěvačku, nový singl, nové album a světové turné

Text: Warner Music

Legendární kapela LINKIN PARK se po sedmi letech vrací s novou hudbou a spoustou novinek. Vydala nový singl The Emptiness Machine s videoklipem, který režíroval Joe Hahn. Videoklip vyšel ihned po livestreamu, na kterém kapela představila novou zpěvačku Emily Armstrong i nový singl a zahrála hity z minulosti.

Společně s oznámením nového singlu přišla kapela i se zprávou o šesti velkých koncertních vystoupeních v Los Angeles, New Yorku, Hamburku, Londýně, Soulu a Bogotě, které jsou součástí jejich nadcházejícího turné From Zero. Předprodej vstupenek pro členy LP Underground začal 6. září a veřejný prodej 7. září.

Nové album s názvem From Zero vyjde 15. listopadu a předobjednávky jsou již k dispozici prostřednictvím Warner Music.

Nové složení kapely a jejich cesta k novému albu
Linkin Park se v posledních letech začali znovu vídat a dostali chuť opět tvořit. Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix a Joe Hahn k sobě přizvali nové členy – Emily Armstrong (z kapely Dead Sara) jako zpěvačku a Colina Brittaina (producenta pro G Flip, Illenium, One OK Rock) jako bubeníka. A právě v této sestavě dali vzniknout novému albu From Zero.

Návrat ke kořenům, ale s novou energií
Nový singl The Emptiness Machine nese klasické prvky zvuku Linkin Park – explozivní energie, hypnotické melodie Mikea Shinody a agresivní refrén Emily Armstrong. Tato skladba představuje kapelu, která se nebojí experimentovat, ale přitom si zachovává svou hudební DNA.

S albem From Zero se kapela snaží zachytit čistou energii své minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Nová éra Linkin Park je tady a fanoušci se mají na co těšit.

Související odkazy:
www.fromzero.linkinpark.com
www.facebook.com/linkinpark
www.instagram.com/linkinpark
www.x.com/linkinpark


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 721

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *