RockShock

Internetový rockový magazin

Začátek podzimu rozezní brněnský klubový festival a hudební konference

Text: Zuzana Kantorová

Zkraje října proběhne již třetí ročník brněnského klubového festivalu Batch a hudební konference nejen pro profesionály ReConnect.

Ve dvanácti brněnských klubech se během dvou večerů prostřídá přes čtyřicet domácích i zahraničních účinkujících. V rámci jednoho vstupného tak mohou návštěvníci plynule přecházet mezi jednotlivými kluby a oddat se široké paletě žánrů od elektroniky, jazzu, popu, rapu, folku, post-rocku až po metal.

Během víkendu od 4. do 5. října vystoupí například rapový nekromancer REDZED, který v srpnu vydal nové album a na Spotify má měsíčně 1,2 miliony posluchačů, držitelka ceny Anděl v kategorii ‘Alternativa & elektronika‘ a autorka jedné z nejlepších tuzemských desek loňského roku ANNA VAVERKOVÁ, experimentální rapové duo P/\ST, brněnská melodeathová kapela VANGUARD, roztančeně elektroničtí HELLO MARCEL, hravě elektropopoví KONĚ A PRASE, atmosféricky post-rockoví POSTCARDS FROM ARKHAM, post-blackmetaloví HEIDEN, deathmetaloví INCEPTION OF FALL, ‘Objev roku‘ ceny Anděl zpěvačka ANNABELLE a po osmileté hibernaci se po úspěšné festivalové sezóně na klubová pódia vrací legenda tuzemské alternativní scény ECSTASY OF SAINT THERESA hudebníka Jan P. Muchova a zpěvačky Kateřiny Winterové.

Festival Batch proběhne v klubech Alterna, Artbar, Druhý pád, Fléda, Kabinet múz, Kafara, Melodka, Metro Music Bar, Music Lab, Ponava, Sibiř, Stará Pekárna a Vegalité.

Dvoudenní i jednodenní vstupenky na festival Batch se prodávají na GoOut: www.goout.net/cs/listky/batch-2024/orey

Ve stejném termínu se do Brna sjede rozmanitá plejáda hudebních profesionálů z řad manažerů, pořadatelů a umělců, aby zde diskutovali o klíčových tématech a problémech, které jim komplikují každodenní činnost, vyměnili si zkušenosti, nasbírali nové kontakty, dozvěděli se novinky z aktuálního dění v oboru a vzájemně se inspirovali. Detailní program a jednotliví panelisté jsou od konce června postupně zveřejňováni na webu a sociálních sítích, těšit se tak můžete na tematicky pestré panely, debaty, workshopy, networking a další. ReConnect pořádá Music Managers Forum Czech Republic, SoundCzech a BACH.

Při zakoupení vstupenky na konferenci ReConnect automaticky obdrží návštěvníci do e-mailu slevový kód v hodnotě 300 Kč na dvoudenní vstupenku na klubový festival Batch.

Související odkazy:
Batch
www.facebook.com/batchbrno
www.instagram.com/batch_brno
www.batchbrno.cz
www.goout.net/cs/batch-2024/szaflex
ReConnect
www.facebook.com/ReConnectbrno
www.instagram.com/reconnectbrno
www.reconnect-brno.cz
www.goout.net/cs/reconnect-2024/szxpeyw


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 674

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *