RockShock

Internetový rockový magazin

ETEF 2025 oznamuje termín konání jubilejního 10. ročníku

Text: Johan

Zdravíme všechny fanoušky UG metalu. Doufáme, že se, stejně jako my, všichni těšíte na jubilejní desátý ročník ETEFEnter The Eternal Fire festivalu. Ten se uskuteční 25.–26. 7. 2025 v areálu koupaliště ve Volyni v jižních Čechách. Naváže na předchozí ročníky z let 2015–2020 a 2022-2024.

A když jubileum, tak se samozřejmě sluší, abychom jej jaksepatří oslavili, tudíž se návštěvníci mohou těšit na nějaké překvapení, které zatím samozřejmě zůstává utajeno. Ono nejde jen o deset ročníků ETEFu, ale zároveň dvacet ročníků letních metalových festivalů ve Volyni, protože v letech 1998–2005 proběhlo osm ročníků Open Hell Festu a dvakrát se uskutečnil Metalfest Volyně.

ETEF je dvoudenní festival, program je rozdělený mezi pátek a sobotu, přičemž v pátek se začíná hrát brzy odpoledne, v sobotu krátce po poledni.

Dramaturgie ETEFu je zaměřena na tradiční extrémní metalové žánry – black, death, thrash, doom. V minulých letech na ETEFu zahrála pestrá paleta kapel z celého světa, namátkou: Memoriam, Hate, Dold Vorde Ens Navn, Incantation, Darkened Nocturn Slaughtercult, Isole, Centinex, Sadist, Ereb Altor, Aeternus, Assassin, Demonical, Impaled Nazarene, z tuzemských hvězd například Master’s Hammer, Hypnos nebo Root.

Velkou devízou je místo konání – prvorepublikové koupaliště. Přímo z bazénu je vidět na pódium, stanování je zajištěno na přilehlé travnaté ploše přímo v areálu zdarma, samozřejmostí je velký výběr jídla a pití za bezkonkurenční ceny. Parkování je možné rovněž zdarma v okolí koupaliště nebo ve městě.

První kapely a start předprodeje oznámíme na začátku podzimu. Další informace budou zveřejňovány na FB a webu akce, sledujte tedy naše informační kanály pro nejčerstvější informace!

ETEF = old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky = zábava pro metalové tradicionalisty.

Související odkazy:
www.facebook.com/eteffest
www.etef.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 701

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *