RockShock

Internetový rockový magazin

Coldplay vydali píseň We Pray

Text: Warner Music

COLDPLAY si na druhý singl z nadcházejícího alba pozvali britskou rapperku Little Simz, nigerijskou afrobeatovou superstar Burna Boye, palestinsko-chilskou R&B senzaci Elyannu a argentinskou zpěvačku Tini. Singl, který měl premiéru během monumentálního vystoupení na festivalu Glastonbury, je nyní mimo jiné k dispozici ke koupi na eco CD či recyklovaných vinylových deskách, které obsahují pět různých verzí skladby.

We Pray je druhá skladba z alba Moon Music, které vychází 4. října. Album si dává za cíl nastavit nové standardy udržitelnosti – každé LP bude vyrobeno ze stoprocentně recyklovaných plastových lahví (devět na jednu desku). Nová píseň navazuje na červnový singl feelslikeimfallinginlove, který si nedávno vysloužil nominaci na dvě ceny MTV VMA.

Coldplay pokračují ve svém světovém turné Music Of The Spheres, které začalo v březnu 2022 a dosud se prodalo více než 10 milionů vstupenek. Momentálně se nacházejí na stadionu Ernsta Happela ve Vídni. V červnu kapela oznámila, že během turné dosáhla o 59 % nižších emisí CO2 ve srovnání se svým předchozím stadionovým turné v letech 2016–2017, čímž překročila původní cíl snížení o 50 %. Zároveň oznámili, že za jejich turné bylo vysázeno již 9 milionů stromů (s dalším milionem plánovaným k výsadbě do konce roku).

Singl na streamovacích platformách – www.coldplay.lnk.to/WEPRAY

Související odkazy:
www.coldplay.com
www.facebook.com/coldplay
www.instagram.com/coldplay
www.twitter.com/coldplay


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1146

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *