RockShock

Internetový rockový magazin

SORFEST 2025 přivítá domácí legendy Alkehol, Törr a Krucipüsk

Text: Jiří Olszar

V červnu tohoto roku proběhl už šestnáctý ročník populárního SORFESTu, kdy novodobí dobyvatelé v podobě rockových a metalových fanoušků opět vzali útokem areál Slezskoostravského hradu. A ani nestačily pořádně doznít poslední tóny na dvou tradičních scénách (Nádvoří a Aréna) a pořadatelé již začali pomalu odtajňovat plány pro příští rok.

Rocková, metalová či punková muzika se v prostorách Slezskoostravského hradu rozezní tentokrát v termínu 31. 5. 2025 a k vidění a slyšení bude opět třináct kapel, které se již tradičně budou střídat na dvou stagích. Program festivalu bývá žánrově tradičně velice pestrý a podobný koncept lze očekávat i v příštím roce.

Foto: Jiří Olszar

S prozrazením termínu konání festivalu pořadatelé zároveň odtajnili první jména line-upu pro rok 2025. Na festivalu se tradičně objevují nejen hudební objevy či ostravské stálice, ale i tuzemské legendy, mezi které lze jistě zařadit první tři potvrzené kapely. Příznivci pivního bigbeatu se budou moci směle (nejen) hudebně ‘nalejvat‘ s kapelou ALKEHOL a hodně blízce spřízněnou black’n’rollovou smečkou TÖRR. Po čtyřech letech pro změnu opět připomenou velice oblíbení KRUCIPÜSK, že rock’n’roll, to není prdel.

Další kapely samozřejmě budou postupně přibývat, proto nezapomeňte sledovat oficiální festivalové stránky, facebookový profil či událost, kde se včas dozvíte vše potřebné.

Připomenout letošní ročník si můžete prostřednictvím krátkého aftermovie.

Související odkazy:
www.sorfest.cz
www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest
www.facebook.com/groups/1383838345836158
www.facebook.com/events/273099495824218


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1419

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *