RockShock

Internetový rockový magazin

Falling In Reverse se poprvé představí fanouškům v České republice. Společně s Hollywood Undead a Sleep Theory vystoupí v pražském O2 universu

Text: Echopromotion

Americká kapela FALLING IN REVERSE, vedená charismatickým frontmanem Ronniem Radkem, vystoupí poprvé v Praze. Kapela je známá svým unikátním mixem post-hardcoru, elektroniky a rapu, který z ní udělal jednoho z nejinovativnějších hráčů na moderní metalové scéně. Od svého debutu v roce 2011 se Falling In Reverse proslavili hity jako Popular Monster, Zombified a Iʼm Not A Vampire, které jim přinesly celosvětovou popularitu.

Ronnie Radke, jehož osobní příběh a upřímné texty stojí za jedinečnou identitou kapely, přináší do hudby prvky autobiografie, surové emoce a kritické společenské komentáře. Tato kombinace autentických zážitků a inovativního přístupu k žánrům je charakteristická pro jejich tvorbu a zajišťuje jim loajální fanouškovskou základnu po celém světě. Každé nové album Falling In Reverse přináší další krok v jejich hudebním vývoji.

Kapela je také oceňována pro své vizuálně působivé videoklipy a živá vystoupení, která podtrhují jejich stylovou rozmanitost a experimentování se zvukem i obrazem. Falling In Reverse zůstávají jedním z nejvýraznějších jmen současné metalové scény.

22. 11. 2024 – Praha, O2 universum

Cena vstupenek od 1290 Kč. Artist předprodej od 21. 8., 11.00 hod. Live Nation klub a O2 předprodej od 22. 8., 11.00 hod. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 23. 8., 11.00 hod.

Související odkazy:
www.fallinginreverse.com
www.facebook.com/fallinginreverseofficial
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1357

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *