RockShock

Internetový rockový magazin

Skupina Kabát zve novým klipem Oni na podzimní turné 2024, kde oslaví 35 let existence

Text: Warner Music

Skupina KABÁT zveřejnila jako pozvánku na podzimní Po čertech velký turné 2024 klip k písni Oni z posledního studiového alba El Presidento. Chystanými koncerty oslaví 35 let své existence ve stejné sestavě.

Klip Oni natočili Kabát na červnovém koncertu v Jihlavě uskutečněném v rámci Vysočina festu. Už tam představili fanouškům část vizuálních vychytávek a vyzkoušeli téměř celý setlist, který si pro podzimní turné připravili.

Skupina Kabát zároveň oznámila, že se jí se podařilo nahradit plánovanou koncertní zastávku v Olomouci Prostějovem. Původně chystaný koncert se ani přes veškerou snahu managementu nakonec uskutečnit nemůže, a proto vyhledal adekvátní náhradu. „Obrátili jsme se na město Prostějov a jeho zimní stadion a ti nám obratem nabídli azyl pro náš koncert. Všichni, kterých se to týkalo a potřebovali jsme jejich souhlas, nám vyšli maximálně vstříc. My jim za to moc děkujeme. S ohledem na vzdálenost od Olomouce to považujeme za ideální možnou náhradu a všechny olomoucké fanoušky tímto zveme do Prostějova. Termín se nemění, tj. koncert je naplánovaný na 26. 10. 2024,“ informovali Kabát na svých webových stránkách.

Podzimní výroční turné, na kterém Kabát oslaví 35 let ve stejné sestavě, zůstává tady termínově beze změny, jen se koncert naplánovaný na 26. 10. přesouvá na jiné místo. Vstupenky je možné zakoupit od 14. srpna.

Předprodej vstupenek:
www.ticketportal.cz
www.colosseumticket.cz

Celé prohlášení k přesunu koncertu najdete na www.kabat.cz.

Další odkazy:
www.facebook.com/kabat.official
www.instagram.com/kabat_official


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2234

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *