RockShock

Internetový rockový magazin

Americké trio Female President vydává nové album The Healing Ritual

Text: Collapse Agency

FEMALE PRESIDENT s potěšením oznamují vydání svého nejnovějšího EP The Healing Ritual. Toto nové album originálních rockových písní slibuje mocné riffy a vokály a přináší svižný rock’n‘roll s poselstvím. Poslechnout si jej můžete zde: www.open.spotify.com

O The Healing Ritual
„K vytvoření tohoto EP jsme přistupovali, jako bychom stavěli hrad u moře, jednu hudební kapku po druhé,“ vysvětluje kapela. „Když uvažujeme o pěti fázích smutku, na pořadí nezáleží. Naším cílem bylo plně vyjádřit hněv, popření, smutek, přijetí a radost, které zažíváme, když se dostáváme ze zármutku.“

The Healing Ritual je víc než jen album; je to cesta emocionálními krajinami zachycenými v hudbě. Léčebný proces kapely zahrnuje spojení s malíři, psaní poezie na zaprášených místech, tanec na zlatých plážích a posouvání hranic žánru a schopností. Zapojují se do hlubších rozhovorů a budují si silnou důvěru a víru v hudbu, kterou poslouchají. Vrcholem EP je předělávka II Odyssey Within ve spolupráci s japonským hudebníkem a skladatelem Katsuharu Kourou. Touto písní se splnil celoživotní sen zpěvačky Drei vytvořit diskotékový song připomínající ten, kvůli kterému chtěla začít zpívat.

O kapele
Female President je americké rodinné trio inspirující se ranými kořeny rock’n‘rollu. Jejich zvuk je charakterizován zjednodušenými groovujícími riffy, a horečnatou dynamikou. Female President začali hrát během pandemie, aby se vypořádali se zrušenými turné a uzavřenými prostory. Začali psát písně s upřímnou hodnotou a emocionální atmosférou, kterou si fanoušci mohou vychutnat a rozproudit. Spojením jejich jedinečného stylu a opravdové lásky k hudbě se Female President stali moderní, energickou rockovou kapelou s charakteristickým zvukem.

The Healing Ritual vás zve, abyste uctili svatyni kreativního vyjádření a odemkli potenciál svého srdce. Připojte se k Female President na této transformační hudební cestě a zažijte syrovou sílu a emocionální hloubku jejich nového EP.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1806

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *