RockShock

Internetový rockový magazin

Šumperský Pavlínin dvůr čeká velkolepá hudební rozlučka s létem

Text: Michaela Horáková

Předposlední srpnový pátek již pošestnácté ovládnou rockové pecky revivalových skupin šumperský Pavlínin dvůr. Letos se na pódiu představí revivaly amerických velikánů METALLICA a RED HOT CHILI PEPPERS, z domácích pak legendární ELÁN.

„Festival Revival Invaze patří každý rok k tradičním open air akcím, které se těší velké návštěvnosti. Při tvorbě dramaturgie se snažíme dbát na věrohodnost revivalových kapel, aby si diváci kromě hudebního zážitku z večera odnesli i ten vizuální,“ říká produkční Domu kultury Michaela Horáková.

Letos pod širým nebem v Pavlínině dvoře v pátek 23. srpna od 19.00 hodin zazní hity kultovní thrashmetalové partičky Metallica, kterou následně na pódiu vystřídá funk/rocková skupina Red Hot Chili Peppers. Její vystoupení bývají plné zábavy a nečekaných momentů. A závěr letošního 16. ročníku bude patřit československé stálici – kapele Elán. Během vystoupení samozřejmě zavzpomínáme i na jedinečného hudebníka a skladatele Vaša Patejdla. Kromě nabitého hudebního programu a pohodové atmosféry na tradiční rozlučce s létem na návštěvníky čeká široká nabídka občerstvení. Vstupenky jsou k zakoupení online přes stránku SMSticket a v pokladně Domu kultury.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1785

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *