RockShock

Internetový rockový magazin

Melodic/deathmetalová kapela Magnadur vydává nový singl Twisted Obsession

Text: Collapse Agency

MAGNADUR se připravují na své velmi očekávané třetí dlouhohrající album Unholy Punisher, které má vyjít 6. září.

Renomovaná finská melodic/deathmetalová kapela Magnadur, v jejímž čele stojí impozantní Tomi Perrakoski, s nadšením oznamuje vydání svého nejnovějšího singlu Twisted Obsession. Tato skladba se noří do hlubin lidské fixace a nebezpečných cest, ke kterým může vést obsedantní chování. Twisted Obsession, doprovázená vizuálně působivým hudebním videem, má uchvátit fanoušky svým intenzivním vyprávěním a hudebními schopnostmi.

Twisted Obsession zkoumá složitost lidských posedlostí a nebezpečné cesty, po kterých nás často vedou. Píseň zdůrazňuje, jak těžké je vrátit se z těchto zvrácených cest, i když ne nemožné. Syrové a emotivní vokály Perrakoski v kombinaci s magnadurovskými typickými těžkými riffy a temnými melodickými podtóny vytvářejí přesvědčivý zvukový zážitek, který odráží silné poselství písně.

Fanoušci se mohou těšit na další vzrušující vydání, když se Magnadur připravují na své velmi očekávané třetí plnohodnotné album Unholy Punisher, které vyjde 6. září. Ještě předtím ale kapela vydá 16. srpna další singl Pinocchio. Tato skladba bude sloužit jako předehra k albu a dá fanouškům ochutnat, co přijde.

Tomi Perrakoski, známý také díky svému vlivnému podcastu Metal Madness Weekly, pokračuje s Magnadur v posouvání hranic žánru. Jeho vášeň pro temný melodický death metal prosvítá v každé skladbě a přináší hudbu, která je brutální i melodicky bohatá. Jedinečná směs intenzivního melodického death metalu a přesvědčivého vyprávění čerpá inspiraci z klasických příběhů a moderních vlivů a vytváří zvuk, který hluboce rezonuje mezi fanoušky.

Poznamenejte si do kalendářů a připravte se na tuto metalovou cestu. Twisted Obsession je venku a singl Pinocchio bude následovat 16. srpna. Připojte se k Magnadur, kteří dláždí cestu k vydání Unholy Punisher, a ponořte se do temného melodického světa, který mistrně vytvořili!

Twisted Obsession na Spotify – www.open.spotify.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1800

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *