RockShock

Internetový rockový magazin

Nahlédněte na lyric video druhého singlu z nového alba Thalarion

Text: Petr ‘Herdron‘ Říha

Jak už bylo uvedeno zde, sedmé studiové album slovenských THALARIONCryopreservation vyjde u Pařát Productions nejprve 12. srpna na CD a posléze 10. prosince na LP a MC. První singl shodný s názvem alba je možné poslechnout si na YouTube zde.

Druhý singl s názvem Where The Ravens Die, který na CD naleznete pod číslem 2, je rovněž k poslechu na YouTube od 4. srpna. Text k této skladbě zpěváka Juraje napadl během dovolené na chorvatském ostrově Krk: „Nad blízkými kamennými horami soustavně kroužili havrani, zalétávali za horu a někdy se jich zpět vrátila třeba jen polovina. Netřeba za tím hledat nic zásadního, žádné poselství, jen jsem se tehdy zamyslel nad tím, jestli tam ti havrani nelétají umírat, když se dobrá polovina z nich nevrací,“ vysvětluje Juraj. Co se týče AI videa k této skladbě, prostě a jednoduše šlo o chuť vyzkoušet i tuto možnost, kterou nám současná doba a technologie nabízí. Nic víc, nic míň.

CD Cryopreservation bude k dostání 12. srpna, předobjednávky v Pařátshopu zde byly spuštěny 22. července. Pakliže nebudete chtít objednávku poslat zásilkovou službou, klidně se můžete zastavit osobně k nám do výdejního místa v Háji ve Slezsku. Podrobnější informace v článku zde.

Provedení – CD standard jewel box + 16 stran booklet, potaženo fólií.

Předplatitelé Pařátu mohou využít věrnostní slevu, pokud objednávku neplánují pro partu kamarádů. Podrobnější informace zde.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1625

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *