RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o vstupenky na koncert Slade v Mikulově

Anglická glam/hardrocková legenda SLADE je na světě bezmála šedesát let, pokud připočteme i roky, kdy působila pod jinými názvy. Sjezdila prakticky celý svět, kde uchvátila miliony rockových fanoušků, a již 23. srpna přijede potěšit i tuzemské nadšence. Se svou energickou show skupina zavítá do Amfiteátru v Mikulově. V roli předskokanů se představí domácí skupiny PASSAGE a ŠKAREDÁ HOLKA. Celá akce vypukne v 16.00 hod. (otevření areálu) a koncert samotných Slade odstartuje ve 20.00 hod.

Soutěživí fanoušci mají nyní skvělou příležitost, jak by se k nějakým vstupenkám mohli dostat zcela zdarma. RockShock ve spolupráci s pořádající agenturou Brnokoncert pro vás připravil soutěž o 2 + 2 vstupenky. Postup, jak se k nim dostat, je tradičně velice jednoduchý. Stačí jen zaslat správnou odpověď na velice jednoduchou soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutěz@irockshock.net. Do předmětu e-mailu připište název soutěže ‘Slade – Mikulov‘.

Zde je znění soutěžní otázky:

Jen jediný člen současné sestavy Slade stál u samotného zrodu v roce 1966. Jak zní jeho jméno a kolikáté narozeniny letos v dubnu oslavil?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1698

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *