RockShock

Internetový rockový magazin

What’s In The Box připomínají videoklipem Davell Gardner Jr. loňské album S(t)imulations

Text: Jiří Olszar

Plzeňští WHAT’S IN THE BOX vydali v říjnu loňského roku své druhé oficiální album S(t)imulatalions a právě v těchto dnech jej připomínají zbrusu novým videoklipem ke skladbě Davell Gardner Jr. Jedná se o nejnákladnější a největší videosnímek v dosavadní historii kapely, která si na pomoc přizvala i své fanoušky, kteří jí pomohli díky crowdfundingové kampani na Startovači toto dílo realizovat.

Přestože je rocková trojice WITB parta veselých chlápků, příběhy jejich písní se s touto polohou ne vždy ztotožňují a právě story obsažená v aktuálním klipu patří k těm nejsmutnějším. Skladba je věnována malému Davellu Gardnerovi, kterému bylo dopřáno pobývat na tomto světě opravdu velice krátkou dobu. Ani ne dvouletý chlapec se stal obětí nesmyslné přestřelky gangů v americkém Brooklynu.

Samotný vznik klipu byl svěřen do rukou zkušeného video tvůrce Michala Skořepy, který má za sebou spolupráce s takovými kapelami, jako jsou Kabát, Wohnout, Chinaski a mnohé další. Své role se ujal skvěle a vytvořil neskutečně silný emotivní snímek, který vypovídá nejen o nesmyslnosti počínání některých (zbytečných) lidí, ale především o bolesti v srdcích rodičů, kteří již nikdy neuvidí vyrůstat svého syna, nespatří radost v jeho očích, neuslyší jeho smích nebo pláč…

Kapela může být s výsledkem určitě nadmíru spokojena a ze spolupráce s Michalem Skořepou může mít vlastně i radost, byť se jedná o připomenutí velice smutné události. Je ale důležité na podobné věci upozorňovat. Ostatně vyzkoušejte sami na sobě, co ve vás nový příběh What’s In The Box zanechá.

Související odkazy:
www.whatsinthebox.cz
www.facebook.com/whatsintheboxxx
www.bandzone.cz/whatsinthebox
www.open.spotify.com/artist/2IWYkGQxDqKLQ6KpN1jukL
www.instagram.com/whats_in_the_box_cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 3

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1992

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *