RockShock

Internetový rockový magazin

Tom Sean a Simon Opp vydávají společný singl a na podzim vyrazí na turné

Text: BrainZone Promotion

Talentovaní muzikanti generace Z, TOM SEAN a SIMON OPP, představují společný singl Runnin‘ In Deep. Novinka je prvním singlem z chystaného debutového alba Toma Seana Madness.

Deska Madness by měla vyjít na přelomu letošního září a října a Tom na ní spolupracoval se švédskými producenty a Ronaldem Janečkem: „Reflektuje to poslední roky mýho dospívání, se vším špatným i dobrým, co dospívání obnáší. Byl to prostě takovej chaos,“ popisuje desku Tom Sean.

Debut chystá také Simon Opp, na podzim vyjde EP s názvem Sex, které produkoval Steve Lyon (Depeche Mode, The Cure) a nahrávalo se v londýnském Panic Button Studiu. „Součástí EP budou některé skladby, které už ode mě mohli posluchači slyšet a bude to přesně takový průlet žánry, jaký mám rád a zároveň takové shrnutí mého mládežnického dovádění. Jak já rád říkám sex, drogy a rock’n‘roll,“ říká s úsměvem Simon Opp.

Oba umělci pak vyrazí na republikové turné pojmenované Sexual Madness. Název turné vznikl právě spojením názvů jejich debutů. Koncertní šňůra odstartuje 11. října v Ostravě, 26. října bude pokračovat v Brně a vyvrcholí 28. listopadu v pražském klubu ROXY, kde proběhne i křest obou desek.

K aktuálnímu singlu Runnin‘ In Deep vznikl také videoklip, který kluci natáčeli na iPhone na různých společenských akcích a objevují se v něm jejich kamarádi a kolegové z branže.

Oba interpreti jsou součástí labelu Young Republic: www.youngrepublic.cz

Související odkazy:
Tom Sean
www.open.spotify.com/artist/5lBKaKxYgHlXRIsxJQZELc
www.youtube.com/@TomSean
www.instagram.com/imtomsean
Simon Opp
www.open.spotify.com/artist/2dlNmJ7AtTuYk8UhSllNnE
www.youtube.com/@simonopp1907
www.instagram.com/simonopp


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1798

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *