RockShock

Internetový rockový magazin

Monkey Business zveřejnili druhý klip k albu Když múzy mlčí

Text: Warner Music

Skupina MONKEY BUSINESS představuje klip k druhému singlu z chystaného alba Když múzy mlčí. Video k písni Dva na kolejích režíroval Vladimír Michálek.

Monkey Business se sami na realizaci klipu vydatně podíleli. Pod námět se podepsala celá skupina a hlavní role ztvárnili Tereza Černochová a Matěj Ruppert. Ten se spolu s Romanem Holým postaral i o střih.

„Text je o smutku, který v sobě člověk má, když ví, že se dva světy rozcházejí. Každý si dál jede po své koleji a další zastávka je ‘nic‘,“ přibližuje Tereza Černochová vznik samotné skladby, jíž je s Romanem Holým a Pavlem Mrázkem spoluautorkou. „Pavlovi přišel na mysl slavný film Dáma na kolejích s Jiřinou Bohdalovou, napsal kus textu a mě po poslechu muziky hned napadla replika: Jsem dáma na kolejích, jsem dáma, co tě vykolejí… A aby nebyla píseň jen o ženské, doplnil se Matějův part.“ K natáčení dodává: „Projet se noční tramvají s Vladimírem Michálkem a Matějem Ruppertem bylo prima. A vcítit se do postavy nebylo těžké. Kolikrát se stalo, že člověk prosmutnil cestu domů prázdným městem.“

První album Monkey Business v češtině vyjde 30. srpna a doprovodí ho klip k písni Homo sovietikus s hostujícím Lou Fanánkem Hagenem.

Singl na digitálních službách – www.WMCZ.lnk.to/2naKolejich


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1734

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *