RockShock

Internetový rockový magazin

Like-it v novém singlu padají volným pádem

Text: BrainZone Promotion

Třebíčská pop-rocková kapela LIKE-IT startuje letní sezonu s novým dobrodružným singlem Marco Polo. Novinka poukazuje na horskou dráhu života a vztahů. K novému letnímu hitu nechybí ani party klip, který se zčásti natáčel na lodi. Písnička plná emocí se nese v letním svobodném duchu.

„Písnička Marco Polo opět vznikala kolektivně. Znovu jsme spojili síly s bratry Jelenovými z kapely Brixtn a máme z toho super pocit. Inspiraci jsme brali z běžného života, každej to zná, někdy je potřeba začít znova a líp,“ říká frontman Like-it Dominik Kříž.

Videoklip kapela natočila velmi spontánně na party: „Klip jsme tentokrát pojali trochu jinak. S klukama jsme tam sice všichni, ale nástroje jsme nechali doma. Půjčili jsme si loď, otevřeli pivka a projeli po řece okolí Českých Budějovic. Nakonec jsme skončili na jedné party na střeše v centru města. Klip jsme nijak neplánovali, všechny destinace a lidi v klipu byli haluz, což pro nás byla úplně nová zkušenost. Většinou máme vše detailně naplánované,“ popisuje Kříž.

Kapela Like-it letní sezonu zahájila už v červnu šňůrou koncertování na festivalech a různých slavnostech, nabitý koncertní program kluky čeká až do září. „Určitě je spousta příležitostí, kde se v létě potkat, hrajeme po celé republice. A na všechny se moc těšíme,“ uzavírá zpěvák.

Více informací na www.like-it.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2950

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *