RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela Loco Loco vydává čtvrté album Nebudu se bát s novým frontmanem Zlordem

Text: Kousek Music
Foto: Pavel Novák

Česká rocková kapela LOCO LOCO s radostí oznamuje vydání svého čtvrtého alba s názvem Nebudu se bát. Fanoušci rockové hudby si mohou tuto desku poslechnout na oblíbených online platformách, jako jsou Spotify, YouTube a další.

Loco Loco, energická kapela z Prahy, se v hudebním světě dostala do povědomí svými živými vystoupeními a originální tvorbou. Nové album Nebudu se bát představuje další významný krok v jejich kariéře a přináší posluchačům silné melodie, hluboké texty a skvělý zvuk, který je pro Loco Loco typický. Toto album je zároveň první, na kterém se představuje nový frontman Zlord. Křest alba proběhne 13. září v pražském klubu Vagon.

O kapele Loco Loco
Loco Loco je rocková kapela z Prahy, která vznikla v roce 2011. Kapela si rychle získala popularitu díky svému jedinečnému stylu a energickým koncertům. Členové skupiny Zlord, Kousek, Vinnie a Petr přinášejí do své hudby kombinaci tradičního rocku s moderními prvky, čímž oslovují široké spektrum posluchačů. Kapela je známá svými častými klubovými koncerty a také tím, že často vystupuje jako předkapela známým českým skupinám, jako jsou Harlej a Protheus, nebo v minulosti společnými turné s kapelami Status Praesents, Satisfucktion a Dymytry.

O albu Nebudu se bát
Nové album Nebudu se bát je již čtvrtým albem kapely Loco Loco a je dostupné na Spotify, YouTube a dalších online platformách, kde si ho mohou fanoušci poslechnout a sdílet. Album je zpěvnější, ale stále energické, jak fanoušci očekávají. Kapela zůstává věrná své tvorbě, avšak odlehčuje svůj styl, přidává více balad a rozvolněnějších písní. Toto album obsahuje 11 skladeb, které reflektují osobní i společenská témata a přinášejí silné poselství odvahy a odhodlání. Texty pro několik skladeb, včetně skladby Slzy, napsal Jan ‘Protheus‘ Macků.

Videoklipy na YouTube
Kapela Loco Loco také představuje několik videoklipů z nové desky, které můžete zhlédnout na YouTube.
Loco Jambo (www.youtube.com) – energický letní hit, který rozproudí každou party.
On-line (www.youtube.com) – emotivní balada, která zachycuje moderní lásku a život online.
Slzy (www.youtube.com) – cover od kapely Jaksi Taksi pojednávající o dnešní době sociálních platforem a jejich úskalích.
Přej si (www.youtube.com) – nejčerstvější videoklip se skvělým textem od Tomáše Miřátského.
Hlad (www.youtube.com) – moderní a energická skladba se silným textem vytvořená Papa Pechem aka Mateyf Iksem, na kterou kapela plánuje vytvořit oficiální videoklip za několik měsíců.

Pro více informací:
www.locoloco.cz/album/nebudu-se-bat-2024

Související odkazy:
www.locoloco.cz
www.facebook.com/kapela.locoloco
www.instagram.com/locolocoti
www.open.spotify.com/artist/3ZqqwSFVjmkG4bqwqeJxty


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1769

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *