RockShock

Internetový rockový magazin

Nesmrtelní Papa Roach se po obrovském úspěchu na Rock For People 2023 vracejí do Česka. 30. ledna 2025 vystoupí ve Sportovní hale FORTUNA

Text: Rock For People Concerts

Ať už je to rap/rock, nu-metal, elektronický rock, rock’n‘roll, nebo cokoli mezi tím, kvarteto – zpěvák Jacoby Shaddix, kytarista Jerry Horton, baskytarista Tobin Esperance a bubeník Tony Palermo – strávilo více než 30 let kličkováním po dálnicích, na které si většina kapel sotva troufne, a vytvořilo jednu z nejrozmanitějších a nejneohroženějších hudebních diskografií.

PAPA ROACH jsou dvojnásobní nominanti na cenu Grammy a platinoví leadeři žebříčků alternativní hardrockové hudby, kteří v roce 2020 oslavili 20. výročí svého kultovního alba Infest. Kapela už léta veřejně upozorňuje na problematiku duševního zdraví a činí tak od prvního dne vydání kultovního alba Last Resort. Na přelomu tisíciletí vyrazili na turné s hvězdami, jako jsou Linkin Park, Eminem, Limp Bizkit, Guns N’ Roses, Nickelback nebo Breaking Benjamin. Jejich song Blood Brothers se dokonce objevil v populární hře Tony Hawkʼs Pro Skater 2.

Od té doby kapela vydala 10 studiových alb, spolu s nejnovějším Ego Trip, které vyšlo na jejich vlastním labelu New Noize Records prostřednictvím ADA / Warner Music. Ego Trip do dnešního dne nasbíralo více než 360 milionů globálních streamů a přineslo čtyři žebříčkové singly včetně aktuálního singlu Leave A Light On (Talk Away The Dark), který je největším hitem kapely za posledních deset let. Papa Roach už od svého vzniku v roce 1993 boří hranice a i nadále získávají přívržence po celém světě.

Jinak tomu není ani v České republice, kde se kapela těší zástupům tisíců fanoušků. To dokazuje i fakt, že se k nám vracejí odehrát už v pořadí desátý koncert.

Vstupenky:
www.rockforpeople.cz/cs/concert/papa-roach
www.ticketmaster.cz/event/papa-roach-vstupenky/51203

Související odkazy:
www.facebook.com/paparoach
www.instagram.com/paparoach
www.twitter.com/paparoach


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1613

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *