RockShock

Internetový rockový magazin

Arawn v novém klipu vzpomínají na Juraje ‘Immortala‘ Haríňa

Text: Smile Music

Mostecká thrashová mlátička ARAWN představuje novou skladbu Immortal. Třetí singl z nového alba Kapitola III vznikl za účasti mnoha hostů z Čech a Slovenska jako vzpomínka na jedinečného Juraje ‘Immortala‘ Haríňa, který přesně na den vydání singlu před třemi lety opustil náš svět.

Album Kapitola III vychází 29. září, skladba Immortal je zatím třetím silně emotivním singlem: „Třetí singl z nového alba Arawn Kapitola III, tentokrát jako vzpomínka a památka na Juraje ‘Immortala‘ Haríňa, s příznačným názvem Immortal. Tato rána osudu však nikdy nezměnila a nezmění nic na tom, co ‘Popol‘ pro Arawn, a nejen pro něj, znamená. Jurko náš, tohle je pro tebe,“ komentuje kytarista Zakk.

Nové album a merch – www.shorturl.at/oxHM6

Juraj ‘Immortal‘ Haríň, také přezdívaný Juraj ‘Popol‘ Haríň, zemřel 2. července 2021; byl to slovenský hudební vydavatel, novinář, redaktor a producent. Byl manažerem klubu Nové Korzo v Ružomberku a zakladatelem hudebních vydavatelství Immortal Souls Productions a Slovak Metal Army.

O zpracování videoklipu se postaral mistr obrazu kytarista Zakk pod hlavičkou Zakk Design Mix a mastering vzal do rukou zkušený Zdeněk Ondráček ve studiu Sonidos.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1631

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *