RockShock

Internetový rockový magazin

Nasty Ratz vydávají novou píseň Sick & Twisted

Text: Nasty Ratz

Česká glammetalová kapela NASTY RATZ s hrdostí oznamuje vydání své nejnovější písně s názvem Sick & Twisted. Tato energická skladba vznikla ve spolupráci s několika významnými hudebními osobnostmi a přináší nový zvuk, který jistě potěší fanoušky kapely i nové posluchače.

Producentem písně Sick & Twisted je renomovaný švédský hudebník Martin Sweet, známý svou prací s kapelou Crashdïet. Nahrávání probíhalo částečně ve Švédsku v Martinově studiu a částečně v Praze, kde se na nahrávání podílel Rony Janeček z česko-slovenské kapely John Wolfhooker.

Zajímavostí této písně je její vokální složení. O hlavní vokály se podělili Jake Widow z Nasty Ratz a Swan Hellion z francouzské kapely Blackrain. Jejich hlasová spolupráce dodává skladbě jedinečný a výrazný zvuk, který posluchače okamžitě vtáhne.

Jake Widow k nové písni řekl: „Práce na Sick & Twisted byla úžasná zkušenost. Spolupráce s Martinem, Ronym a Swanem přinesla nové inspirace a energii, kterou jsme chtěli zachytit v této písni. Doufáme, že naši fanoušci budou stejně nadšení jako my.“

Nasty Ratz, známí svým dravým glamrockovým stylem a energickými koncerty, tímto singlem opět potvrzují svou pozici na české i mezinárodní rockové scéně. Píseň Sick & Twisted je dostupná na všech hlavních streamovacích platformách a doprovází ji také videoklip, který je možné zhlédnout na YouTube kanálu kapely.

Více informací naleznete na oficiálních stránkách Nasty Ratz a na jejich sociálních sítích.

Související odkazy:
www.nastyratz.eu
www.linktr.ee/nastyratz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1718

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *