RockShock

Internetový rockový magazin

Jubilejní třicátá Benátská! s Impulsem se blíží

Text: Michaela Horáková

Oblíbený liberecký festival Benátská! s Impulsem slaví v letošním roce třetí kulatiny. Oslavy se proto neponechají náhodě, a mezi vystupujícími se tak objeví velká zahraniční jména hudebního světa jako německá taneční legenda SCOOTER, jedinečná SUZI QUATRO a angličtí hardrockoví SLADE.

Ve sportovním areálu ve Vesci se během tří dnů na třech pódiích představí nejen výše uvedené hlavní hvězdy, ale prostor dostane i spousta českých kapel, bez kterých bychom si nedokázali představit letní festivaly. Ať už to budou DIVOKEJ BILL, ČECHOMOR, nebo VYPSANÁ FIXA, všichni společně s návštěvníky popřejí Benátské vše nejlepší k letošním třicetinám. A prostor dostanou i interpreti z mladé scény, která už začíná vystrkovat růžky.

Na oficiálních stránkách najdete nejen kompletní třídenní harmonogram festivalu, který se uskuteční od 25. do 28. července 2024, ale i spoustu dalších praktických informací o dopravě a ubytování. My vám přinášíme aspoň náhled programu. Zbývající informace naleznete na www.benatska.cz.

Celofestivalová vstupenka vyjde na 2290 korun, pro děti do 14 let stojí 800 korun a pořídit se dají i jednodenní lístky v cenovém rozmezí od 1190 do 1490 korun. Lístky je možné koupit buď prostřednictvím webových stránek festivalu, nebo v sítích Ticketstream, Ticketportal nebo Ticketmaster. Brány areálu se otevřou ve čtvrtek 25. července ve 14.00 hodin.

Související odkazy:
www.benatska.cz
www.facebook.com/benatskanoc.cz
www.instagram.com/benatska


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1808

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *