RockShock

Internetový rockový magazin

Šumperský Pavlínin dvůr během prázdnin ožije festivaly pod širým nebem

Text: Michaela Horáková

Šumperský Dům kultury zanedlouho odstartuje sezonu letních festivalů pod širým nebem, které se těší nejen u místních návštěvníků velké oblibě. Historický areál Pavlínina dvora v srdci města se opět stane kulturním místem, kde se letos potkají jak milovníci trampských písní a táborových ohňů, tak příznivci rockových kytarových riffů.

„Srdečně vás zveme na pohodové letní večery plné hudby, skvělého občerstvení a setkání s přáteli ze širokého okolí. Kromě večerního programu slavností Šumný Šumperk, který se uskutečnil v sobotu 1. června, pro vás připravujeme na pátek 12. července posedmnácté tradiční Šumperské Pomněnky a na pátek 23. srpna už 16. ročník Revival Invaze,“ zmínila produkční Domu kultury Michaela Horáková.

Oba dva zmíněné festivaly mají v Šumperku dlouholetou tradici a diváci se každoročně nemohou dočkat, s jakým programem pořadatelé přijdou. Letos na přehlídce trampské, country a bluegrassové muziky zahrají skupiny BOKOMARA, BLAF a se svým sólovým vystoupením po letech do našeho města zavítá i PAVLÍNA JÍŠOVÁ.

„Na Revival Invazi, která se uskuteční předposlední srpnový pátek, pak žánrově lehce přitvrdíme a rozloučíme se stylově s letní sezonou. Tentokrát nás svou návštěvou poctí revivaly hvězdných kapel Metallica a Red Hot Chili Peppers, dále nebude chybět revivalový zástupce československé hudební scény – legendární Elán,“ zve příznivce rockové a popové muziky produkční.

Ve dnech 30. srpna až 1. září budou moci obyvatelé Šumperku poprvé navštívit v Pavlínině dvoře největší putovní Burger street festival a ochutnat ty nejlepší burgery široko daleko. Akci připravuje brněnský Burger festival ve spolupráci s Domem kultury Šumperk.

Vstupenky na všechny hudební večery v Pavlínině dvoře zakoupíte nyní online přes stránky SMSticket a ve všední dny v odpoledních hodinách také v pokladně Domu kultury. Více informací najdete na www.dksumperk.cz. Vstup na Burger street festival pak bude zdarma.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1785

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *