RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o vstupenky na Husman Fest

Už příští měsíc, konkrétně 20. 7. 2024, se areál zahrady Muzea Českého lesa v Tachově promění v dějiště dalšího ročníku Husman Festu. Pořadatelé namíchali vskutku zajímavý hudební ‘koktejl‘, kde nebudou chybět tuzemské tvrdě metalové smečky, jako jsou například TORTHARRY, NEUROTIC MACHINERY, EXORCIZPHOBIA ad. Vrcholem celého festivalu budou ovšem vystoupení dvou zahraničních headlinerů. Do Tachova dorazí kultovní deathmetalové mašiny OBSCENITY a FLESHCRAWL.

Pokud máte na Husman Fest namířeno nebo nad tím zatím jen uvažujete, máme zde pro vás výbornou příležitost, jak získat nějaké volňásky. RockShock ve spolupráci s pořadateli festivalu pro vás připravil novou soutěž o 1+1 vstupenku. Postup, jak je získat, je velice jednoduchý. Stačí poslat správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net. Do předmětu uveďte název soutěže ‘Husman Fest‘ a nezapomeňte připsat celé své jméno a jméno vašeho doprovodu, na které bude uplatněn druhý volný vstup.

Zde je znění soutěžní otázky:

Husman Fest má letos ve své soupisce dvě hlavní kapely, které jsou shodou okolností z jedné naší sousední země. Napište nám, odkud tedy pochází jak Fleshcrawl, tak Obscenity.

Soutěž bude ukončena 3. července 2024.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1747

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *