RockShock

Internetový rockový magazin

Michal Pavlíček vystoupí v rámci Faces Tour v Brně

Text: Brnokoncert

MICHAL PAVLÍČEK – kytarista, hudební skladatel, uznávaný autor symfonické a scénické hudby. Je znám hlavně jako výrazná osobnost a spoluautor Pražského výběru (1980). Byl zakladatelem a autorem hudby skupin Stromboli (1986) a Big Heads (1992). Od roku 1993 působil ve formaci BSP a jeho píseň Země vzdálená s textem Ivana Hlase se stala výrazným hitem devadesátých let. Jako autor a interpret se podílel na mnoha CD, např. Zuzany Michnové, Moniky Načevy, Báry Basikové, Romana Dragouna, Kamila Střihavky, Richarda Müllera a dalších.

V současné době připravuje jako sólista turné Faces, které obsahuje nové i starší kytarové kompozice z jeho posledních čtyř sólových alb, a to vše v novém hávu s UNIQUE ORCHESTRA pod taktovkou Alexe Aslamasa. V tomto pestrém programu zazní i další kultovní skladby v podání hostů Báry Basikové, Moniky Načevy a Radka Škarohlída.

Michal Pavlíček: „Hudba je pro mne obzor plný fantazie. Nejsem jednokolejný hudebník, zaškatulkovaný pouze v jednom stylu. Mám rád různé tváře hudby a toto její vnímání mi dává prostor se svobodně brouzdat napříč žánry, propojovat je, ale přitom si vytvářet svůj nezaměnitelný rukopis a svou originální tvář.“

Sledujte Michala Pavlíčka na YouTube a navštivte jeho oficiální stránky www.michalpavlicek.com.

24. 07. 2024, 20.00 hod. – Brno, SONO Centrum


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1770

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *