RockShock

Internetový rockový magazin

Festival Mighty Sounds otevře prázdniny s Bad Religion a The Hives

Text: Mighty Sounds

Poslední červnový víkend (28.–30. 6.) bude patřit 18. ročníku festivalu Mighty Sounds. Legendární akce se opět uskuteční na letišti Aeroklubu Tábor. Organizátoři zveřejnili program po jednotlivých dnech a finišují s posledními přípravami. Vše nasvědčuje tomu, že i letos bude Mighty Sounds nejlepším mejdanem, který odstartuje léto.

Po loňské vysoko nastavené laťce v podobě Rancid se organizátorům i na letošní ročník podařily velmi kvalitní kousky do programu: po deseti letech k nám dorazí kalifornská punkrocková legenda BAD RELIGION. K tomu nejlepší rock’n’rollová kapela současnosti, THE HIVES ze Švédska, COCK SPARRER, DUBIOZA KOLEKTIV, AGNOSTIC FRONT, PANTEÓN ROCOCÓ a mnoho dalších zahraničních hvězd punk rocku, ska, rockabilly, punku, reggae a podobných spřízněných žánrů. Z domácích interpretů se můžete těšit na STO ZVÍŘAT, FAST FOOD ORCHESTRA, E!E, TOTÁLNÍ NASAZENÍ a další.

Akustická Black Coffee Stage nabídne večerní komornější hudební vystoupení a přes den kvalitní alternativní divadlo, stand-upy a slam poetry. Kromě toho je připravena celá řada DJʼs setů, doprovodný sportovní program, nabídka aktivit pro děti a skvělé nefestivalové jídlo. Pořadatelé opět zapracovali i na návštěvnickém komfortu: nově budou v celém areálu pouze keramické toalety a ve stanových městečkách garantovaná teplá voda ve sprchách. V areálu pak přibude chill zóna a bude k dispozici více zastíněných odpočinkových ploch.

Třídenní vstupenky jsou v tuto chvíli k dostání za 3590 Kč, v prodeji jsou však také vstupenky jednodenní. Veškeré informace o vstupenkách a o programu hledejte na www.mightysounds.cz. Nepropásněte nejlepší party na konci června v Táboře.

28.–30. června 2024 – Tábor, letiště Aeroklubu Tábor

To nejlepší z punku, punk rocku, rock‘n’rollu, reggae, HC, ska a rockabilly.

Související odkazy:
www.mightysounds.cz
www.facebook.com/mightysounds
www.twitter.com/MightySounds


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1639

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *