RockShock

Internetový rockový magazin

Thrashmetalová kapela Lomor vydala nové hudební video Constrained Humanity

Text: Collapse Agency

Nenasytné power trio LOMOR z ostrova Réunion, vynořující se s neústupnou silou, vydává své páté hudební video Constrained Humanity z debutového alba Perseverance Of Sickness, které uchvátilo publikum od svého vydání 9. prosince 2022. Režisérka Maëva Thurel a produkce BeBass Prod představují unikátní vizuální vyprávění odehrávající se v temném dystopickém světě, kde je lidstvo doslova metaforicky svázáno dekrety moudrých.

Constrained Humanity používá ostré snímky a silnou symboliku k zobrazení společnosti, kde jsou jednotlivci, reprezentovaní nahými těly, svázáni provazy, což ilustruje fyzické a psychologické omezení uvalené těmi, kdo jsou u moci. Tato strašidelná vizuální metafora se odehrává na pozadí světa, který se slepě řídí pravidly bez otázek, udržovaných pod rouškou shovívavosti.

Atypická estetika videa pro metal zpochybňuje konvenční žánrové vizuály a nabízí svěží a podnětný pohled na diskusi o svobodě a kontrole. Toto vydání je obzvláště aktuální, protože Lomor se připravuje na rozsáhlé evropské turné plánované na konec tohoto roku, jehož podrobnosti budou brzy oznámeny. Nenechte si ujít šanci zažít Constrained Humanity, hudební video, které nejen pobaví, ale vyzve diváky, aby přemýšleli o skutečných důsledcích podřízenosti a autority. Protože Lomor stále posouvají hranice metalového žánru jak hudebně, tak vizuálně, zůstávají kapelou, kterou je třeba sledovat i v nadcházejících letech.

Související odkazy:
www.lomor.re
www.facebook.com/lomormusic
www.instagram.com/lomor.music


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1806

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *