RockShock

Internetový rockový magazin

Monkey Business vydali klip ke svému prvnímu albu v češtině. Roman Holý do něj zlanařil Dejvické divadlo

Text: Warner Music

Skupina MONKEY BUSINESS zveřejnila tři měsíce před vydáním svého nového alba Když múzy mlčí klip k písni Ciao! Ciao! Ciao! Roman Holý coby režisér (a dále autor námětu, scénáře a střihu) pro natáčení oslovil herecké osazenstvo Dejvického divadla. Píseň tedy ‘zahráli‘ Ivan Trojan, Václav Neužil, Martha Issová, Lenka Krobotová, Jana Holcová, Antonie Formanová, Tomáš Jeřábek, Jaroslav Plesl, Pavel Šimčík a také Matěj Hádek. Zvláštních úloh se ujali hudební legenda Petr Spálený s Miluškou Voborníkovou.

Skupina Monkey Business vydá studiovou novinku Když múzy mlčí 30. srpna. Jak již avizovala, půjde o její první ‘české‘ album. O hudbu a produkci se opět postaral Roman Holý, texty napsal baskytarista Pavel Mrázek za přispění Romana, Terezy Černochové a Matěje Rupperta. Jedním textem přispěl Daniel Bárta.

Respektovaná skupina, která na předchozích albech spolupracovala s mnoha světovými hudebníky, k natáčení opět přizvala vynikající muzikanty. Tentokrát jsou to Lou Fanánek Hagen, Petr Spálený, Ondřej Pivec, Roman Pokorný, Radim Vychopeň a Ashley Slater.

Nové písně představí Monkey Business už 18. července v pražských Ledárnách Braník na koncertní oslavě svých čtyřiadvacátých narozenin, na kterou mj. pozvali jako hosta Lou Fanánka Hagena a na kterou chystají premiéru dalšího z klipů k chystanému albu – Dva na kolejích režiséra Vladimíra Michálka.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1946

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *