RockShock

Internetový rockový magazin

Islandská kapela Kaleo se vrací do Prahy v rámci Payback Tour

Text: Echopromotion

Skupina KALEO oznámila evropskou část svého turné Payback Tour, v rámci kterého vystoupí na různých místech kontinentu, včetně ikonické londýnské OVO Areny ve Wembley. Na všech koncertech nadcházejícího turné vystoupí jako support JÚNÍUS MEYVANT. Skupina představí novou tvorbu, ale i zaručené hity z předchozích let, včetně nově nahrané skladby Rock ‘N‘ Roller.

JJ Julius Son z kapely Kaleo se o skladbě Rock ‘N‘ Roller podělil: „Napsal jsem ji v počátcích kapely Kaleo. Hned jsme ji začali hrát a od té doby ji hrajeme v našem setu, obvykle jako poslední píseň na našich koncertech. Když jsme šli do studia nahrávat naše nadcházející album, všichni jsme se rozhodli, že je čas nahrát pořádnou verzi skladby a konečně ji vypustit do světa.“

Rock ‘N‘ Roller následuje po nedávném singlu kapely Lonely Cowboy, který doprovázel ohromující videozáznam z vystoupení v historickém římském Koloseu. Samostatná skladba znamenala zejména první novou původní hudbu skupiny po třech letech. Lonely Cowboy se opírá o jemně drnkanou akustickou kytaru a řídkou orchestraci, zatímco vůdčí silou zůstává chraplavý, ale vřelý vokál. „Hádám, že je čas rozloučit se s jezdcem noci,“ zpívá zpěvák, kytarista, klavírista, skladatel a producent JJ Julius Son a maluje živý obraz podtržený hrdou a záměrnou poctou Enniu Morriconemu.

Pražský koncert se uskuteční 30. 11. 2024 v O2 universu.

Cena vstupenky od 1290 Kč. V prodeji také VIP balíčky. Fan klub předprodej od 5. 6. 2024, 10.00 hod. Live Nation klub, O2 a Spotify předprodej od 6. 6. 2024, 10.00 hod. Vstupenky vprodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 7. 6. 2024, 10.00 hod.

Související odkazy:
www.officialkaleo.com
www.facebook.com/officialkaleo
www.livenation.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1852

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *