RockShock

Internetový rockový magazin

NADĚJEfest nabídne i zajímavý nehudební program

Text: Jiří Olszar

Už 15. 6. 2024 se uskuteční v letním areálu v Pohoří u Dobrušky páté pokračování charitativního NADĚJEfestu. Pořadatelé z organizace Naděje z kamionu, z. s., ve spolupráci s SDH Pohoří a obcí Pohoří přinesou jako vždy nejen spoustu výborné muziky, ale i další zábavu pro celé rodiny.

Nejen malí návštěvníci si budou moci prohlédnout například zbrusu nový tahač DAF od partnerské firmy S.H. Cargo Dřevěnice nebo kultovní vozy Ford Mustang. Připravena bude i mini tombola o zajímavé ceny od firmy Dárečkovna, ale mezi cenami nebudou chybět například pivní vouchery. Příznivci pěnivého moku, zejména ti dříve příchozí, se mohou těšit i na pivo zdarma. Štěstí bude mít prvních sto návštěvníků. K dispozici samozřejmě bude i festivalový a kapelní merch.

Samotný hudební program odstartuje powermetalová kapela REBEL, která přiveze i svůj loni vydaný debut Nenurial. Loňský debut Rozbřesk přiveze i zpěvačka Iveta Jonová, která vystoupí se symphonicmetalovou skupinou SYMMERYA. Chybět nebudou ani zkušení rockeři NICE NAVELS ze Světlé nad Sázavou a o spojení cirkusu a rockové muziky se postarají kočovníci COMEDY & BEAT.

20. hodina večerní bude patřit tuzemské rockové legendě ABRAXAS. Ta nebude těžit jen ze své historické studnice. Skupina prozradila, že právě pracuje na novém albu, což ostatně před nedávnem potvrdila vydáním první ochutnávky v podobě video singlu Nalitej. V souvislosti s kapelou probíhá na FB události soutěž o volné vstupenky, a to do 9. 6. 2024, 12.00 hod. Šanci vyhrát mají děti do 15 let, které nakreslí nejlepší nebo nejzajímavější obrázek Abraxasu.

Závěr festivalu bude patřit mladé dívčí kapele BLACK SUMMER a celý NADĚJEfest pak uzavře pražská skupina MANIC, která zaujme jak vtipnými texty, tak i skočnou dance/rockovou muzikou.

Vstupenky bude možné zakoupit pouze na místě za 399 Kč. Děti do výšky 140 cm, vozíčkáři s jedním doprovodem a držitelé ZTP budou mít vstup tradičně zdarma.

Kompletní program NADĚJEfestu:
13.00 – otevření areálu
15.00–17.00 – doprovodný program pro děti
14.00 – Rebel
15.30 – Symmerya
17.00 – Nice Navels
18.30 – Comedy & Beats
20.00 – Abraxas
21.30 – Black Summer
23.00 – Maniac

Související odkazy:
www.facebook.com/nadejefest
www.facebook.com/events/24229307956683650
www.bandzone.cz/koncert/nadejefest-5-rocnik
www.nadejezkamionu.cz
www.facebook.com/nadejezkamionu


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 3

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1648

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *