RockShock

Internetový rockový magazin

Americká rocková skupina The Phoenix Within vydala nový singl Abuso

Text: Collapse Agency

Rocková skupina THE PHOENIX WITHIN (TPW) je zpět se silným novým singlem Abuso, který má rozvířit hudební scénu. V čele s Omarem Felicianem a za podpory baskytaristy Nicka Narlise, kytaristy Johna Narlise a bubeníka Stevea Khana, TPW pokračují v nabízení tvrdé a emocionálně rezonující hudby.

Od svého založení v roce 2012 TPW vydali nezávisle EP, tři plnohodnotná alba, tři kytarové akordové zpěvníky, a dokonce i omalovánky, všechno se svou původní hudbou. Jejich těžký progresivní rockový singl Pessimist se v lednu 2021 vyšplhal na 9. místo v top 10 iTunes Rock Charts a katapultoval je do centra pozornosti. Kapela od té doby zdobila pódia na významných akcích, jako je Blue Ridge Rock Festival (2021), INKcarceration Campgrounds a Summit Music Fest (2023) a Electric City Music Conference And Launch Music Conference (2023). TPW se hrdě můžou pochlubit podporou od PickBoy, GHS Strings, Xcel Drumsticks, TRX Cymbals a PigHog Cables.

Abuso se vypořádává s ničivými účinky fyzického a emocionálního zneužívání a vrhá světlo na tiché boje, kterým čelí mnoho jednotlivců. Prostřednictvím drsných kytarových melodií, pulzujících basových linek a srdceryvných rytmů předávají TPW poselství solidarity a posílení těm, kteří trpěli v tichosti. Texty slouží jako dojemná připomínka vnitřní síly a odolnosti a nabádají posluchače, aby se povznesli nad svou bolest a převzali kontrolu nad svými životy.

Skladba se otevírá jasnými kytarovými oktávovými melodiemi, podpořenými dunivými basovými linkami a složitou prací bicích, které připravují půdu pro to, co se odehrává jako dynamická a emocionálně nabitá hudební cesta. S hymnickými refrény a chytlavými vokály Abuso plynule mísí prvky progresivního metalu s tvrdým alternativním rockem a demonstruje všestrannost a zdatnost TPW jako hudebníků.

Abuso není jen píseň; je to maják naděje pro každého, kdo zažil zneužívání. Zesilováním hlasů a sdílením příběhů těch, kteří to nejvíce potřebují, se TPW snaží podnítit jejich uzdravení a odolnost.

Abuso na Spotify – www.open.spotify.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1650

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *